Diverse

Cele mai bune idei de băuturi ce pot fi oferite în dar

By | 27.07.2017 | 3 Comments

De când mă știu sunt genul de fată practică. Nu ofer în dar lucruri de care cei dragi să se împiedice prin casă, așa că adesea optez pentru sticle cu licori, produse cosmetice sau vouchere. Însă sunt cazuri în care ultimele două nu prea se pretează, de exemplu nu îi pot cumpăra șefului un gel de duș și o spumă pentru bărbierit, deoarece oricât de scumpe ar fi ele sunt totuși niște produse personale. Așa că pentru el aleg varianta cu o sticlă de băutură, așa cum fac uneori și în cazul unchilor, verilor și altor cunoștințe (indiferent că e vorba de bărbați sau femei). Iar oamenii, când primesc aceste cadouri, chiar se bucură. Fie că le consumă în compania prietenilor, fie că preferă să le păstreze pentru zilele grele ce se ivesc uneori pe nepregătite, astfel de cadouri chiar sunt primite cu zâmbetul pe buze. Pentru lista de mai jos, cu cele mai bune idei de băuturi ce pot fi oferite în dar, am selectat atât produse accesibile, cât și produse mai extravagante. Toate ideile le-am cam împrumutat de la Bauturi.ro, având o gamă interesantă de produse. Nu sunt o sută de opțiuni, ci sunt mai puține, însă exact cele care trebuie. Iată lista la care probabil ai tras cu ochiul înainte să termini de citit acest paragraf:

WHISKEY: Chivas Regal sau ediții speciale de Jack Daniel’s
Recunosc, multă vreme am oferit și eu celebra sticlă de Jack Daniel’s, poate cel mai bun whiskey care există în baruri, pub-uri, bistro-uri și restaurante. Însă atunci când e vorba de cadouri e bine să ieșim din zona asta, Jack-ul clasic fiind un produs deja comun. E bun, până și mie îmi place aroma lui, însă nu e suficient de special pentru a fi oferit în dar. Ca idee, puteți opta pentru Chivas Regal, Jack Daniel’s Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel. Nu poți da greș cu acestea trei.

Chivas Regal Jack Daniels Gentleman Single Barrel

CONIAC: Courvoisier
E drept, nu toți bărbații au o pasiune pentru whiskey. În astfel de cazuri e mult probabil ca o sticlă de coniac să fie darul potrivit. Iar la acest capitol, al coniacului, Courvoisier este întotdeauna o alegere bună. Nu o spun doar eu, ci și cunoscuți care îndrăgesc acest tip de băutură. You can never go wrong with Courvoisier.

coniac Courvoisier

ȚUICĂ: Țuică de prune Bran
Îi vedem la costum și ne lasă impresia că ei consumă numai whiskey fin sau sticle de coniac pe care nu ni le permitem, însă până și ei au momente în care ar savura o țuică bună de prune alături de un platou românesc ca la carte. Când e vorba de daruri de acest fel e bine să vă orientați către soiuri clasice, făcute din prune, însă de la firme care să aibă și sticla pe măsura calității. Ori facem o treabă bună până la final, ori nu o mai facem. 😉

tuica-prune-marca-bran-cincizeci-la-suta-0.7l

ȘAMPANIE: Moet & Chandon sau Dom Perignon
Dacă doamnele și domnișoarele s-au simțit oarecum în dezavantaj cu propunerile de mai sus, iată că am idei de cadouri și pentru ele. Fie că e vorba de ziua de naștere, aniversarea de nume sau orice alt eveniment din viața unei persoane de sex feminin, o sticlă de șampanie este mai mult decât ideală. Sărim peste mizeriile din supermarket, care sunt de fapt vinuri spumante, și ne orientăm către Moet & Chandon sau, dacă ne ține buzunarul, către Dom Perignon. Bugetul meu se încadrează doar la prima recomandare din categoria asta, însă nu se știe cine dă peste acest articol și are nevoie și de recomandări ceva mai… piperate.

Moet Chandon Dom Perignon

LICHIOR: Sheridan’s
O altă recomandare de cadou pentru reprezentantele sexului frumos este lichiorul Sheridan’s. Eu nu sunt o consumatoare când vine vorba de băuturi cu alcool și sunt și destul de mofturoasă, însă lichiorul acesta chiar m-a cucerit, astfel că îl recomand cu drag pentru a fi oferit cadou.

lichior Sheridans

Am încercat să acopăr cât mai multe opțiuni cu aceste 5 tipuri diferite de licori pe bază de alcool. Poți ține materialul acesta la bookmarks, căci nu se știe când o să trebuiască să cumperi un cadou pentru cineva, iar lista de mai sus s-ar putea să îți fie extrem de utilă.

Cheers!

3 Comments

Leave a Reply