Adv. & Stuff

Cele mai căutate bijuterii din aur

By | 17.04.2021 | 0 Comment

Chiar dacă traversăm o perioadă de timp mai complicată, o perioadă de timp de care o să ne amintim mereu, o bucată de istorie care se scrie chiar acum și pe care nu ne-am fi imaginat-o înainte de ianuarie 2020, viața merge mai departe. Și merge mai departe cu aceleași emoții cu care se deplasa și înainte. Cu cereri în căsătorie, chiar dacă evenimentele au loc cu o listă mai restrânsă de invitați, merge mai departe cu vieți noi, cu pui de oameni, locuințe noi, job-uri noi și tot așa…

Nu știu dacă ați băgat de seamă, dar în ciuda perioadei mai complicate pe care o traversăm, printre afacerile care au dat faliment nu s-au numărat și bijuteriile. E semn că viața merge mai departe, că dincolo de greutăți un inel de logodnă se cumpără o dată la câteva minute, la fel și bijuteriile pentru copii (cercei micuți, brățări, ba chiar și lănțișoare cu medalioane micuțe), ba chiar și cadourile pe care ni le facem uneori singuri. Sunt lucruri care au continuat să se vândă, afaceri care au reușit să învingă greutățile cu care alte firme s-au luptat pentru a rămâne în piață în aceste vremuri.

Care sunt cele mai căutate bijuterii din aur?

Brățări pentru bebeluși
Fie că mămicile sunt cele care caută brățări pentru cei mici, răscolind zeci de site-uri în căutarea modelului în acord perfect cu gusturile personale în materie de bijuterii, fie că nașii copilului sau vreo mătușă ori prietenă de familie achiziționează un astfel de produs, cert este că pe net se caută într-o veselie bratari bebelusi aur. Nu bebelușii sunt din aur, desigur, dar e de ajutor simplitatea grupurilor de cuvinte în căutările online, astfel că și SEO se adaptează fără niciun dubiu :D. Brățările din aur pentru bebeluși sunt de culori diferite, de la clasicul aur galben până la variante mai delicate și atemporale precum aurul rose și aurul alb. Și, desigur, sunt și multe multe modele. Las mai jos câteva dintre cele care mi-au atras mie atenția.

bratari bebelusi aur bijuterii

Inele de logodnă
Yes, sir! E drept că perioada aceasta cu tot felul de restricții pentru evenimente, chiar și pentru cele ținute în aer liber, a mai liniștit puțin apele, însă, repet, viața merge mai departe. Drept dovadă sunt la mare căutare inelele de logodnă, în continuare sunt cumpărate, în continuare sunt cereri în căsătorie și vieți care se unesc în fața legii pentru a merge de aici înainte pe un alt drum, sub același nume și sub alte drepturi. Pentru că, da, trebuie luat în calcul că persoanele care sunt căsătorite au cumva drepturi extinse una asupra celeilalte.
Și un inel de logodna din aur poate fi clasic din aur galben sau delicat și atemporal din aur rose sau aur alb. Modelele sunt nenumărate aici, însă majoritatea au o piatră centrală.

inele de logodna din aur

Sper că sunteți bine. Și, admit, mie chiar mi-e dor să merg la un eveniment de familie. Pe de o parte pentru că am multe rude în țară și ne este foarte greu să ne strângem și să petrecem timp împreună, iar nunțile și botezurile chiar ne bucură pe toți că reușim cumva să stăm la un pahar (două, trei, patru) de vorbă. Pe de altă parte mi-e dor de evenimente pentru că, ce să vezi, îmi plac rochiile lungi elegante, pe care nu prea le pot purta cu foarte multe ocazii, așa că aștept cu nerăbdare următorul meu moment de prințesă ^_^.

Leave a Reply