Women's World

Cercei, parfumuri, genți, coliere… Să continui?

By | 16.05.2021 | 0 Comment

Sunt perioade în care mă pricep de minune să economisesc bani și sunt mândră de mine, de hotărârea cu care spun “Nu” multor tentații. Dar, ca să punem ceva și în celălalt taler al balanței, sunt și câteva perioade în care cedez. Sau, mai bine spus, perioade în care îmi fac poftele cumpărându-mi lucruri pe care mi le doresc. Cred că, la mine, asta e de fapt cheia. În trecut cumpăram foarte multe lucruri pe care nu le foloseam, cumpărăm ori din impuls ori doar din simplul motiv că îmi permiteam în sfârșit să îmi iau aproape tot ce voiam. Însă treptat am realizat că era o risipă de bani și de produse, căci pe multe dintre ele aproape că nu le foloseam deloc. Am pus punct și m-am temperat. De câțiva ani cumpăr doar lucruri pe care mi le doresc foarte mult, lucruri pe care le văd, îmi plac și mai aștept o vreme să văd dacă îmi plac cu adevărat sau erau doar un moft. Cea mai recentă comandă a mea la Elefant, de exemplu, a fost aceasta:

geanta PBH si fond de ten Kiko

Mi-am dorit foarte foarte mult geanta respectivă, deși eu nici măcar nu sunt o adeptă a genților. Dar asta mi-a plăcut de când am văzut-o prima oară pe site și îmi tot stătea gândul la ea. În mod clar a fost o achiziție fericită, mă bucur că am luat-o și mă bucur că am ales combinația aceasta de culori, bleumarin cu turcoaz. Casual, but special.

Și, ca să fiu practică până la fnal, am decis să mai adaug în coșul de cumpărături câteva produse ca să pot beneficia de transport gratuit. Astfel, mi-am luat o pudră compactă și un fond de ten de la același brand. Per total sunt mulțumită de alegerile făcute.

Nu pot spune că plasez des comenzi, din motivul menționat la început, că sunt mai calculată acum și încerc să îmi cumpăr doar lucrurile de care chiar am nevoie, să nu mai fac risipă aiurea. Însă Elefant.ro este unul din magazinele online din care îmi place să cumpăr chestii diverse. Au des reduceri la cărți, produse pentru îngrijire și de machiaj, parfumuri femei, ceasuri și alte tipuri de bijuterii. Lănțișorul meu preferat e luat de pe Elefant, un Fossil auriu rose cu medalion rotund cu sclipici ♥. Alte bijuterii drăguțe care mi-au atras atenția sunt câteva perechi de cercei Guess și câteva brățări. Sneak peak:

cercei Guess

Încurajez comportamentul cumpătat la cumpărături. Însă, dincolo de orice altceva, fiecare persoană este liberă să facă ce vrea cu banii pe care îi muncește. Corect, nu? Am planuri mari pentru banii mei, dar mi s-ar părea greșit să nu-mi fac absolut nicio poftă până la împlinirea acelor planuri. Cred că viața este și despre ziua de azi, cât și despre cea de mâine și cea de peste 10 ani. Personal, extremele nu-mi par a fi variante sănătoase, adică nici să mă abțin de la orice doar pentru că vreau peste 10 ani să fac ceva anume cu economiile, dar nici să trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima și să nu existe siguranța zilei de mâine. Équilibre!

Leave a Reply