c’est fini…

Un sfârșit de an spune multe și la fel de multe sunt de spus despre un sfârșit de an. Nu adun, nu scad, nu împart… Nu de teamă că o să-mi dea cu minus ci pentru că de fiecare dată sunt o grămadă de chestii pe care le-aș fi putut face și nu le-am făcut. Mereu îmi promit că o să profit de oportunități și de fiecare dată las pe anul viitor. Nu m-am născut oportunistă, greșeala mea. Nici n-am putut să învăț să fiu așa, au fost altele mai bune de învățat. Și… că tot a venit vorba de învățat, 2011 a fost totuși un an plin. Am făcut pași pe care nu credeam că îi voi face în viitorul apropiat, nu din neputință ci din comoditate. Îmi spuneam că e timp pentru toate (și loc sub soare pentru toți). Într-adevăr, timp este. Nu însă pentru toate, dar “când o să mă fac mare” o să îl gestionez mai bine. Cred. Sper.

Las în urmă un 2011 plin de surprize, un an ce la început îmi părea ca oricare altul, dar n-a fost așa. Începuturile seamănă între ele derutant de mult.
Pentru 2012… nu-mi doresc decât sănătate să pot să lucrez în continuare și sper să reușesc să prind timp, puțin câte puțin măcar, să îmi duc la bun sfârșit lucrarea de licență.

Pentru voi, cei care mă citiți, îmi doresc să vi se împlinească dorințele pentru care ați depus efort să se împlinească.
La mulți ani!

11 comments on “c’est fini…”

 1. tediana says:

  La mulţi ani, Ioana! Îţi spun din inimă că eşti una dintre puţinele fete pe care le admir sincer şi căreia îi doresc, din suflet, numai bine! Să ai un 2012 cât mai frumos, în care să realizezi cât mai multe… iar la sfârşitul său, pe 31 decembrie 2012, când o să tragi linie, să o tragi zâmbind ironic, ştiind dinainte că talerul cu realizări o să cedeze din cauza greutăţii :) !

  1. Ioana Radu says:

   Îți multumesc, Tedi! Pentru părerile pe care le-am schimbat până acum, pentru sinceritatea oferită, pentru urările cu care m-ai întâmpinat de dimineață și pentru multe altele. Să ai un 2012 plin de surprize! Te pup! La mulți ani!

 2. LA MULTI ANI, mama Terra! Iti doresc un an 2012 mai bun decat acesta- un caiet cu 365 de pagini goale, pe care sa le asterni numai cu lucruri bune, cu impliniri si multe realizari!

  1. Ioana Radu says:

   Mulțumesc, Florentina! La mulți ani și ție! Fie ca în noul an să dai nas în nas cu multe lucruri noi și interesante, să ne încânți în continuare cu rezultatele muncii tale iar inspirația să fie și în 2012 prietena ta!

 3. Dranca Oltea Corina says:

  Sa fie bun si foarte bun noul an care vine! Mi-au placut cuvintela insiruite acolo… La multi ani!

 4. Monica says:

  La multi ani!:)

  poate 2012 aduce momentul ala in care ne vom cunoaste!:)

  >:D<

  1. Ioana Radu says:

   Daca 2012 aduce asta, atunci e un an bun!

 5. Alexandrina says:

  E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere, si in sus cu recunostinta! Un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

  1. Ioana Radu says:

   Sanatate… caci restul le obtinem iar cateva (putine) vin de la sine. La multi ani!

 6. de acord cu tine!
  nu vorbesc ptr ca mi-e sila de cuvinte -
  ajunge gandul…

  1. Ioana Radu says:

   Mulțumesc pentru împărțirea acelorași gânduri! La mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>