Adv. & Stuff

Chestiile de copii sunt făcute să-ţi ia ochii

By | 27.05.2016 | 8 Comments

Let’s cut to the chase! N-oi fi eu guru în materie de cărucioare copii, dar, my ladies, când merg pe stradă sau prin parc şi văd câte un cărucior fiţos, pe bune că întorc capul după el. Şi mă uit lung. Mă opresc din mers şi mă uit la cărucior, de parcă ar fi o pereche de pantofi superbi pe care nu mi-i permit. Nici măcar nu sunt mămică şi nici nu îmi doresc momentan, deşi admit că mi-ar plăcea să am grijă de copii. Dar să nu-i fac eu :)) şi, deci, să nu fie un job full time. Pur şi simplu nu vreau. Nu e nimic cu subînţeles aici. Dar am voie să întorc capul după cărucioare copii atunci când văd unele fancy. Şi am voie să cumpăr haine pentru copii, jocuri şi jucării atunci când îmi plac super mult şi nu mă pot abţine, chiar dacă nu stau tocmai bine la capitolul financiar.

Am nepoţi şi nepoate şi pe toţi îi iubesc. Inclusiv nepoatele cu care nu împart acelaşi sânge, dar le numesc astfel pentru că mămicile lor îmi sunt prea dragi ca să nu le consider parte din familia mea. Şi verişori şi verişoare, unde diferenţa de vârstă dintre mine şi ei este de vreo 20 de ani. Ei sunt ai mei şi nimeni n-are voie să le facă rău vreodată. Vrei să vezi faţa mea atunci când îmi plac anumite chestii pentru copii? Cam aşa:

cute meme

Fustiţe cu fluturaşi, geci cu buline cu sclipici, maşinuţe fiţoase, bentiţe, biciclete, cărucioare fancy… It is a whole world out there, filled with sugar, spice and everything nice.

Ca să înţelegeţi la ce mă refer când zic cărucior fancy, căci toate celelalte sunt mai uşor de imaginat, uitaţi-vă la minunăţia asta:

carucior copii

Ok, mommy, adu-ţi copilul în parc, pune-l într-un cărucior d’ăsta şi mă ocup eu de plimbare vreo oră sau două. Poţi să te duci la masaj, la pensat, la manichiură, la cafea sau oriunde altundeva. Vorbesc foarte serios! Am mai împins la cărucioare de copii şi ştiu că unele iau virajele aşa de mişto şi, pentru mine, care n-am copil, e o chestie interesantă din punct de vedere al tehnologiei. Pentru voi poate e doar o chestie de aspect şi utilitate :D.

Există o lume a copiilor, o lume numai a lor. Şi e concepută în aşa fel încât să ne ia ochii. Până şi eu, care, repet, nu sunt mamă, sunt tentată să cumpăr chestii de copii când le văd atât de minunate. Şi sunt multe, super multe, e o adevărată aventură să intru într-un magazin cu chestii pentru copii. Cred că pentru cei care sunt părinţi este incredibil de greu să se abţină să nu cheltuie toţi banii pe diverse lucruri pentru copii. Îi cam cheltuie, I know, dar e o diferenţă între lucrurile esenţiale şi mofturi de la care nu ne putem abţine. Tocmai pentru că ne iau ochii.

Îţi vine să crezi că de la o vreme scriu cam des despre accesorii pentru copii? Cred că, dacă vreodată o să am un pui de om, va trebui să mi se pună anumite restricţii la card. Altfel nu răspund pentru faptele mele :))

P.S.: fotografia cu şmecherul cărucior am preluat-o de pe site-ul Noriel.ro

8 Comments

 • Reply

  Nicu

  27/05/2016

  Am şi eu câţiva prichindei în familie, dar şi ai vecinilor tot la mine vin. Le cumpăr de toate, de la jucării şi până la hăinuţe. Îi iubesc pe toţi ca pe copiii mei.
  Dar… apropo de cărucior, nu se poate găsi unul cu tot cu prichindel? Eu nu am parte de aşa minuni!

  • Reply

   Ioana Radu

   28/05/2016

   Se găsesc de înfiat şi de adoptat. Şi eu mă gândesc serios la variantele astea două.

 • Reply

  Aniela Deby

  28/05/2016

  Doamne și cât de mult mă regăsesc în articolul tau. Eu nu am copil, dar am un câine. Și vrei să auzi nebunie? A avut cărucior! Cărucior ca și copiii, pentru că eram atât de retardă încât nu îmi mai puteam lua ochii de pe căruciorul roz, pe care îl ochisem. Așa că știu cum e. Și eu cumpăr haine frumușele de bebet, doar că ti-am zis, norocul meu este că am un porcușor gras și îl pot îmbrăca, ori de câte ori îmi vin piticii pe creier. Dar stai liniștită, dacă fac copil înaintea ta, promit că am să te anunț să vii să faci pe bona. Desigur, doar dacă o să am un cărucior smecher ca asta din poză.

  • Reply

   Ioana Radu

   28/05/2016

   Mai am cunostinte care iau haine de la copii pentru catel :D. Pentru ca sunt mai ieftine decat cele care se gasesc in pet shops. Deja sunt familiara cu chestia asta ^^
   Dap, sa ma chemi, cu ocazia asta mai plec si eu un pic de acasa. Stii de ce ma bag doar la carucioare fancy? Pentru ca restul mi se pare ca nu iau curbele cum trebuie si sunt mai greu de manevrat :-s don’t feel safe with them.

 • Reply

  cristina dragomir

  28/05/2016

  Cumnata-mea cautat doua saptamani un carucior pentru ca are pitici pe creier si nu vrea sa cumpere online. Apoi am vazut eu magazin Noriel la Vulcan Center si am dus-o acolo. A doua zi avea carucior.

  • Reply

   Ioana Radu

   29/05/2016

   Am vazut ca au produse multe la Noriel. Eu n-am copii, dar mai intru in magazinele lor pentru ca au puzzle-uri foarte frumoase. I’m a puzzle fan 😀

 • Reply

  Mihaela

  30/05/2016

  Si eu patesc la fel! E drept ca Dragos nu a avut un carucior de fitze, sport, dar tot l-am folosit 3 ani jumate cu mare spor!

  • Reply

   Ioana Radu

   30/05/2016

   Chestiile pentru copii sunt interesante. Nu vreau sa-mi imaginez cum o sa fiu cand o sa am propriul copil, daca de pe acum intru in magazine cu produse pentru copii si de fiecare data cumpar cate ceva ^^

Leave a Reply