Adv. & Stuff

Cine a pus MFB-ul pe 9 iulie?

By | 04.07.2016 | 8 Comments

Mă doare sufletul să scriu materialul acesta…
Sunt o persoană activă. Nu mi-a fost de ajuns MTB-ul, că de o lună şi ceva m-am apucat şi de sală şi o IUBESC! Nu fac cardio, iar din punct de vedere al kilogramelor nici nu am nevoie. Aş fi făcut pentru rezistenţă, dar dintre toate chestiile cardio, în afară de bicla mea iubită, îmi place doar alergatul (în aer liber), şi din cauza problemelor la coloană fix alergat nu am voie. Deci pas cardio la sală. Îmi dedic timpul în întregime greutăţilor ♥

when nothing goes right go lift

Deşi îmi place să mă antrenez singură, cu gândurile mele, muzica mea şi să număr corect seriile de exerciţii, mi-ar plăcea uneori să particip la diverse evenimente alături de alţi iubitori ai sportului. MFB este unul dintre acele evenimente la care îmi doresc tare mult să ajung. MFB este prescurtarea de la „Mişcarea Face Bine”.

Acesta este al şaselea an consecutiv în care se desfăşoară caravana „Mişcarea Face Bine”. Este un fel de… festival sportiv – powered by Dolce Sport şi Telekom România, pus în scenă de Smartatletic şi GetFit. Ce e aşa de mişto la acest eveniment? Faptul că uneşte oameni care iubesc sportul cu oameni care nu şi-au descoperit încă pasiunea asta. O zi din fiecare lună de vară se va transforma în cea mai mare „oră” de sport. În iunie caravana MFB a fost în Bucureşti, unde vreme de 12 ore oamenii, cu mic cu mare, s-au strâns pentru a se simţi bine făcând mişcare. În luna iulie, adică acum, evenimentul se va ţine în Braşov, în Piaţa Sfatului. Iar în august, iubitorii de sport care vor fi în vacanţă pe litoralul românesc, în Mamaia, dar şi prietenii şi/sau rudele mai puţin experimentate în tainele sportului, vor putea lua parte la grozava experienţă MFB.

Pentru mine Braşovul este cea mai apropiată locaţie în care se desfăşoară event-ul. Însă… e fix pe 9 iulie, în ziua în care eu am examenul oral pentru licenţă. Deci nici măcar nu ştiu când termin, ca să pot să zic „da, băi, ajung dupamiază şi particip şi eu la ceva pe acolo”. M-aş fi băgat la mai multe chestii, că eu sunt energică din fire. Pe cât de mică, pe atât de neastâmpărată :)). Însă, na, asta e situaţia, nu pot ajunge.

Cu alte cuvinte… cine a pus MFB-ul de anul acesta de la Braşov pe 9 iulie… mi-e dator cu un suc natural, o apă sau un ceai 😀

MFB-brasov-2016-poster_A2

În altă ordine de idei, pentru norocoşii care pot ajunge sâmbătă, 9 iulie, în Braşov, să ştiţi că vă aşteaptă o grămadă de chestii interesante în cadrul celor 12 ore de sport din Piaţa Sfatului.

Programul se va desfăşura în intervalul orar 9:00 – 21:00 şi va cuprinde următoarele:
Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni instructori din ţară şi din străinătate: RealRyder – biciclete, OneCore – step aerobic, Zumba, Steel Programs, Kangoo Jumps, TotalGym – Functional Training, Boot camp şi Shooting Gate pentru pasionații de fotbal.
Kids BikeSchool – zonă specială de poligon pentru copii, unde cei mici vor învăța, alături de instructori specializați, tehnici de mers pe bicicletă și reguli de circulație și de siguranță în trafic.
Crosul caritabil UpDown Run, cu două probe, în buclă cu start în Piaţa Sfatului:
1) 4 km, pentru cei care vor să descopere bucuria alergării,
2) 7km, cu 340m diferenţă de nivel, pentru alergatorii de cursă mai lungă şi care nu se tem de înălţimi şi căţărări.

Nu ştiu cât de atenţi aţi fost la afişul evenimentului (cel de mai sus), dar mie mi se par foarte şmecheri şi partenerii. Am văzut logo-urile de la Aqua Carpatica, Ciuc Natur Radler şi Eisberg. Puţini, da’ cu greutate!

Să mergeţi să vă distraţi, să ardeţi calorii sau să vă tonifiaţi un pic, să socializaţi, să vă faceţi noi prieteni care să vă motiveze să iubiţi mişcarea, să vă simţiţi bine cu familia sau singuri (în căutarea jumătăţii la fel de active ca voi)… pentru că, desigur, Mişcarea Face Bine! ♥

P.S.: Sunt un pic bosumflată că am “the big exam” (licenţa) şi nu pot să vin.
P.P.S.: O să-mi treacă… Sper :))

8 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  04/07/2016

  Te revansezi la anul. Pana atunci iti tinem pumnii la licenta.

  • Reply

   Ioana Radu

   05/07/2016

   Da, la anu’ o sa merg si o sa fiu in prima linie 😀
   Multumesc mult, Cristina!

 • Reply

  Nicu

  05/07/2016

  ce mi-ar fi plăcut să alerg……aşa cum o făceam şi altă dată…. În luna august sunt la Mamaia, dar ….alerg doar pe banda….

  • Reply

   Ioana Radu

   06/07/2016

   Multa sanatate, Nicu! Sa ai mereu grija de tine!

 • Reply

  Mihaela

  06/07/2016

  Lasa Ioana ca vor mai fi si alte evenimente sportive la fel de frumoase! Bafta la examen!

  • Reply

   Ioana Radu

   06/07/2016

   Multumesc mult! :*

 • Reply

  Irina Sima

  07/07/2016

  Daca nu trebuia sa particip la o nunta, pe 9 participam si eu, mai ales ca imi place Brasovul… 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   07/07/2016

   Si mie imi place foarte mult Brasovul. Il vizitez de 2-3 ori pe an 😀

Leave a Reply