Filme & Seriale

The client list (serial)

By | 08.01.2016 | 2 Comments

the client list serial

Unul dintre cele mai slabe seriale pe care le-am văzut de-a lungul timpului. Începe drăguţ, îi ofer credite pentru partea asta, ridică la fileu probleme cu care se confruntă destul de multe persoane, dar oferă soluţiile cele mai stângace. Un serial care seamănă oarecum cu o telenovelă.

Personajul principal, fata frumoasă şi deşteaptă, aproape că recurge la prostituţie pentru a-şi întreţine familia şi casa mare şi impunătoare pe care o deţine. În foarte scurt timp scapă de datorii şi reuşeşte să aibă suficienţi bani încât să nu conteze cheltuielile suplimentare care apar zi de zi.

Serialul arată cât de uşor este să te vinzi pentru un stil de viaţă lipsit de griji economice. Şi asta n-ar fi tot, dacă personajul principal n-ar fi o femeie agitată şi arogantă, care crede că le ştie pe toate, indiferent de oamenii pe care îi răneşte cu orgoliul ei.

Jennifer Love Hewitt era una dintre actriţele mele preferate în trecut. După ce am văzut cele două sezoane din The Client List, am tăiat-o de pe lista mea.

Un serial pe care îl recomand doar dacă, fetelor, aveţi nevoie de ceva light. Poate şi dacă vreţi să vă clătiţi ochii cu Colin Egglesfiel şi Brian Halisay 😉

2 Comments

 • Reply

  Teodora

  11/01/2016

  Si eu am fost foarte dezamagita de acest serial si de Jennifer Love Hewitt. Daca imi aduc bine aminte, cred ca nu am rezistat mai mult de cinci episoade 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   11/01/2016

   Eu aveam prea mult timp liber si l-am vazut pana la final 😀

Leave a Reply