Adv. & Stuff

Cluj International Jazz Festival

By | 20.10.2014 | 3 Comments

Judecând după conversaţiile care au pornit zilele trecute pe facebook, atunci când v-am anunţat de cele 3 concerte de jazz din Bucureşti, mă declar plăcut surprinsă că printre voi, cei care mă citiţi, se află şi iubitori ai acestui gen muzical. Astăzi am o altă veste bună apropo de acest subiect.

afis festivalCvartetul american Chico Freeman, James Blood Ulmer cu Pierre Dørge şi orchestra New Jungle (SUA&Danemarca), plus cvartetul israelian Eli Degibri vor da sens serilor de 23, 24 şi 25 octombrie în cadrul Festivalului Internaţional de Jazz de la Cluj.

Mult aşteptatul eveniment va fi găzduit de Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Numele grele ale muzicii jazz vor încălzi serile reci de toamnă prin atmosfera pe care o vor crea în cadrul festivalului şi vor lăsa pe buzele tuturor cuvinte de mulţumire şi admiraţie. Nu există niciun dubiu!

Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, pregătiţi-vă pentru un festival de jazz pe care nu-l veţi uita prea curând! Biletele pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro şi nu aveţi foarte mult timp la dispoziţie deoarece majoritatea s-au vândut încă din primele zile.
Mai sunt disponibile maxim 50 de locuri 😉

Have fun, sweethearts!

3 Comments

Leave a Reply