Comandă serioasă de antiperspirante :D

N-a trecut o lună de când m-am întors din Suedia şi admit că mi-e un pic cam dor de ea. Deşi înainte să mă întorc în România tânjeam după zilele de vară pe care acolo n-am putut să le gust, fiind cam 16-18 grade până la începutul lunii iulie, acum, fiind aici, pe tărâm românesc, în frumoasa Valahie, nu pot să nu recunosc că mi-am adus ventilatorul în dormitor şi că fără el fiecare minut petrecut în casă e destul de greu, cu atât mai mult cu cât stau la ultimul etaj.

Cod roşu de caniculă fiind în perioada asta, n-am mai mers aşa de des la supermarket şi n-am mai alergat ca titirezul de la un magazin la altul în căutarea produselor mele favorite. La fel a fost şi cazul antiperspirantelor, cărora am decis să le acord acest articol. Am stat frumuşel în casă, răsfăţată de briza uşor rece a ventilatorului… şi m-am apucat să-mi iau de pe net majoritatea chestiilor de care am nevoie. Chiar ziceau aseară la ştiri să încercăm pe cât posibil să nu ieşim prea mult din casă în perioada aceasta, când codul roşu de caniculă îşi face de cap. Aşa am ajuns să-mi comand vitamina C de pe net, săpun lichid, antiperspirante şi multe alte chestii.

comanda serioasa de antiperspirante Dove Nivea Rexona blog Ioana Radu

Azi e despre simpaticele şi utilele antiperspirante. Voiam să comand două, însă până la urmă am sfârşit prin a adăuga 4 astfel de produse în coşul de cumpărături de pe site-ul PentruCorpulTau.ro. Am mai comandat de la ei în trecut (am scris aici despre experienţă) şi am fost mulţumită. Şi îmi place la nebunie că au o gamă largă de produse fix pentru chestiile care mă interesează pe mine.

Cele 4 antiperspirante pe care le-am ales sunt următoarele:
• Dove Beauty Finish
• Dove Men Care Invisible Dry
• Nivea Dry Confidence Plus
• Rexona Clear Aqua

Mi-am făcut stocul, nu glumă :D .

antiperspirante Dove Beauty Finish and Dove Men Care Invisible Dry

Pe primele două le-am ales pentru că mă împac bine cu antiperspirantele de la Dove. Cel de damă, Dove Beauty Finish, are un parfum extrem de plăcut. Delicat, floral, iubibil. Al doilea, cel pentru bărbaţi, l-am ales pentru zilele în care am mai mult de alergat. Am folosit antiperspirante pentru bărbaţi de la mai multe brand-uri şi am observat că sunt mai rezistente (probabil sunt concepute mai strong pentru ideea că bărbaţii sunt mai activi decât femeile, având uneori job-uri mai intense d.p.d.v. fizic şi/sau făcând mai mult sport decât noi). Dintre toate antiperspirantele pentru bărbaţi pe care le-am folosit, cele de la Dove mi-au mers cel mai bine, aşa că de data asta am cumpărat sortimentul Dove Men Care Invisible Dry.

antiperspirant Nivea Dry Confidence Plus

antiperspirant Nivea Dry Confidence Plus close up

Pe al treilea, Nivea Dry Confidence Plus, l-am achiziţionat pentru că n-am mai reuşit de multă vreme să-l găsesc prin supermarket-uri (probabil pentru că se vinde bine). Şi în acest brand am încredere la fel cum am în antiperspirantele de la Dove, fapt pentru care mă bucur mult că am reuşit să-l găsesc pe site-ul PentruCorpulTau.ro şi clar n-am lăsat ocazia asta să-mi scape. It’s mine!

antiperspirant Rexona Clear Aqua

antiperspirant Rexona Clear Aqua close up

Ultimul antiperspirant din comanda aceasta este Rexona Clear Aqua. Pe acesta, Clear Aqua, nu l-am mai folosit până acum şi ştiu din experienţă că Rexona nu are antiperspirante la fel de strong precum alte brand-uri, însă au miros simpatic şi ambalaj feminin. Eu cad în plasa asta a marketing-ului bine făcut, chiar dacă pe partea de calitate a produsului există şi opţiuni mai bune (aşa cum sunt cele 3 produse de mai sus). Acesta aş putea spune că e perfect de folosit după duşul de la finalul zilei. Nu l-am început încă, dar sunt curioasă cum miroase, căci denumirea de Clear Aqua sună bine.

Cam astea au fost antiperspirantele din cea mai recentă comandă plasată pe net. Am avut în colet şi alte chestii, dar o să vă scriu despre ele într-un alt material cât de curând (sper). Ţin să menţionez că am like-uit şi pagina de facebook a magazinului Pentru Corpul Tau şi că îmi place activitatea lor de acolo. Îmi aruncă în feed exact produsele de care am nevoie. Great marketing algorithms! Eu chiar mă bucur că în loc de două antiperspirante, câte voiam iniţial să comand, am sfârşit prin a cumpăra 4. Practic taxa de transport, per produs, a fost mult mai mică astfel. Şi singurul efort depus a fost să cobor să iau coletul de la băiatul care mi le-a livrat. Vremurile astea chiar îmi plac de minune.

3 comments on “Comandă serioasă de antiperspirante :D”

  1. Dintre antiperspirantele alese de tine cu Dove ma impac si eu foarte bine, dar mi-au trimis cei de la Farmec unul fara alcool si imi place si ala ca nu ustura si chiar rezista. Referitor la site-ul de pe care ti-ai cumparat produsele, sa stii ca am comandat si eu de vreo 2 ori de la ei. Mie mi se pare ca au preturi mai mici decat in alte magazine.

    1. Ioana Radu says:

      Deci cele de la Dove chiar sunt bune, nu e doar o chestie de-a mea :D. In ceea ce priveste preturile de pe site-ul mentionat, da, ai dreptate, preturile chiar sunt mai mici. Uite, uitasem sa scriu fix chestia asta :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>