Review produse & servicii, Women's World

Combate efectele poluării asupra pielii cu Biotissima Treasured Rose

By | 16.12.2019 | 2 Comments

E interesant cum, oricât de mult am fi învățat să trăim în prezent și să ne bucurăm de fiecare anotimp în parte, mai ales că suntem norocoși și trăim într-o zonă de pe blog unde le avem în decursul unui an pe toate cele 4, uneori tot ne zboară mintea la altceva. Alte perioade din an. De exemplu acum, în pragul Crăciunului, am fost ademenită de niște produse să mă gândesc la tufele cu trandafiri proaspăt înfloriți, trandafirii aceia roz închis, cei din care se fac siropuri, dulcețuri și multe alte delicatese. Sunt arome pe care efectiv n-ai cum să le dai uitării. Pentru mine trandafirii aceia aduc la viață amintiri de pe vremea când eram de o șchioapă, când mă ținea mama de mână și mergeam la mamaie, luând la pas jumătate din aleea pietonală a Bulevardului Trandafirilor. Da, se numea astfel pentru că de o parte și de alta a bulevardului erau coloane cu tufe din trandafiri roz intens. Când înfloreau erau o adevărată încântare pentru simțul olfactiv, cât și pentru privire.

Ei bine, Biotissima, un brand cu produse bio despre care am mai scris și cu alte ocazii, are câteva produse care miros exact ca trandafirii respectivi. Eu am avut ocazia să testez de curând două dintre produsele din gama Treasured Rose. Le-am primit în versiune standard, dar și câte o mostră din fiecare, separat, la pliculeț. Inițial m-am gândit că eu am deja multe produse și mai bine testez mostrele încât să îmi fac o părere despre ele și să vă spun cum sunt cele două produse, iar cele două minunății la gramaj standard să le ofer cadou pe blog sau pe pagina mea de facebook. Însă când am descoperit cât de grozav miros și că e exact mirosul trandafirilor pe care mi-i amintesc din copilărie… oh… Am decis să păstrez un produs și să îl ofer uneia dintre voi pe al doilea 😀 . Împart bucuria asta cu voi, nu doar pentru că e perioada Crăciunului, dar și pentru că e modul meu de a vă mulțumi că îmi sunteți alături aici, cât și pe facebook și instagram ♥.

Cele două produse Biotissima pe care le-am primit și care au reușit să mă cucerească de la prima utilizare fac parte dintr-o gamă specială ce are rolul de a proteja pielea de efectele negative ale poluării (anti-pollution skincare). Produsele sunt:

cremă de corp și 2 în 1 gel de duș și spumant de baie Biotissima Treasured Rose

2 în 1 gel de duș și spumant de baie Biotissima Treasured Rose

Eu îl voi folosi ca gel de duș, pentru că am renunțat la cadă și nu mai am posibilitatea de a face baie cu spumă și tot felul de arome care se dizolvă în apă. Este un produs cu consistență lichidă, transparent, care curăță bine pielea și lasă în urmă parfumul inconfundabil al trandafirilor. Conține apă de trandafiri bio (cred că acesta este și motivul pentru care miroase atât de bine), aloe vera bio și eucalipt bio. Rolul acestui produs este de a curăța delicat pielea corpului, de a preveni deshidratarea și de a lăsa pielea radiantă. În general produsele bio, datorită ingredientelor bune, sunt mai blânde cu pielea, motiv pentru care sunt din ce în ce mai îndrăgite.

Prețul acestui produs este de 49,99 lei, tubul fiind de 200g.

2 în 1 gel de duș și spumant de baie Biotissima Treasured Rose

Cremă de corp Biotissima Treasured Rose

Al doilea produs pe care l-am testat din gama Treasured Rose de la Biotissima, gamă concepută pentru a proteja pielea de efectele negative ale poluării, este crema de corp. Miroase la fel de bine precum gelul de duș, având și ea în compoziție apă de trandafiri bio și aloe vera bio. Crema de corp oferă îngrijire complexă, reușind să hidrateze în profunzime datorită ingredientelor precum untul de cacao, untul de shea, uleiul de seminte de struguri si uleiul de migdale.

Prețul acestui produs este de 66,99 lei, pentru cantitatea standard de 200ml.

Cremă de corp Biotissima Treasured Rose

Ambele produse sunt comercializate în țara noastră de LifeCare, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale și vegane create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța și SUA. Mai multe detalii + magazin online puteți găsi direct pe www.life-care.com/RO/.

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  16/12/2019

  Arată foarte bine,sa le folosești cu drag.

  • Reply

   Ioana Radu

   18/12/2019

   Multumesc mult, Valeria!

Leave a Reply