Adv. & Stuff

Concert aniversar Dacia Plant pentru marcarea a 15 ani de grijă pentru sănătate

By | 29.06.2017 | 1 Comment

De câte ori ai apelat la produsele naturale Dacia Plant până acum? De câte ori ai luat suplimentul anti-stres pentru tine şi câte cutiuţe cu plante pentru infuzii ai cumpărat pentru părinţii tăi? Pentru încrederea acordată brand-ului Dacia Plant şi pentru faptul că ai fost mulţumit de produsele lor şi ai continuat să le cumperi, echipa din spatele brand-ului a pus la cale un concert ce va avea loc în Piaţa Sfatului din Braşov.

Locaţia a fost aleasă ca urmare a faptului că Dacia Plant este un brand născut în comuna Bod din judeţul Braşov, brand susţinut încă din primii ani de activitate de comunitatea locală. Însă la concert sunt aşteptaţi oameni din toată ţara, cu atât mai mult cu cât e vorba de un concert al trupei Phoenix. Puteţi lua parte la concert chiar dacă nu aţi cumpărat până acum niciun produs Dacia Plant, deşi sunt slabe şanse să nu fi făcut asta 😀 . Intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Dacia Plant 15 ani

De ce îmi place mie Dacia Plant?

Pentru că în spatele acestui nume sunt ideile unor tineri care şi-au dorit să ofere calitate, demonstrând că se poate să ne folosim de bunurile pe care natura ni le oferă pentru a ne trata de diferite afecţiuni, pentru a ameliora anumite probleme şi pentru a ne bucura de viaţă fără să ne luptăm cu probleme ce pot fi evitate pentru cât mai mult timp.

Ceaiurile, de exemplu, sunt cele care pe mine mă ajută să mă bucur de viaţă fără să mă lupt cu grija ridurilor şi să am un păr frumos şi sănătos. Ce, credeaţi că eu cumpăr ceaiuri doar pentru fierea leneşă? 😀 . Le iau şi pentru uz extern – clătirea părului cu ceai de muşeţel sau cu ceai de lavandă, cât şi folosirea lor (a aceloraşi tupuri de ceaiuri menţionate) în loc de apă micelară, curăţând faţa cu o dischetă demachiantă îmbibată în ceai.

Desigur, în afară de ceaiul de muşeţel şi cel de lavandă, pe care le cumpăr pentru uz extern, cumpăr alte câteva tipuri de ceai pentru infuzie pe care o beau aproape în fiecare dimineaţă. Ştiu că menirea de bază a fiecărui ceai este să fie băut, însă nu mă împac cu aromele anumitor plante. Pentru răsfăţul de dimineaţă prefer ceaiul de mentă, iar când mă satur de el îl înlocuiesc cu ceai de afin.

ceai de menta si ceai de afin

Pe toate le găsesc la Dacia Plant şi îmi place că găsesc în cutii plantele din care îmi prepar infuzia. Până acum vreun an foloseam o strecurătoare, însă am trecut apoi la infuzor şi mi se pare extrem de practic încât să nu renunţ la el nici când plec în vacanţe :)).

Eu m-aş duce cu drag la concertul aniversar al celor de la Dacia Plant, având în vedere că mă număr printre fanii produselor lor, însă mă întorc în ţară abia pe 7 iulie, iar concertul este pe data de 2 iulie. Aceia dintre voi care veţi merge să nu uitaţi să vă distraţi un pic şi pentru mine ^_^. Nu uitaţi: 2 iulie, ora 19:00, Braşov, Piaţa Sfatului.

concert Phoenix Dacia Plant Brasov 2017

One Comments

  • Reply

    Caietul Cristinei

    29/06/2017

    ceaiurile de la Dacia Plant chiar sunt in topul preferintelor. Nu se compara cu alte ceaiuri pe care, atunci cand le desfaci, descoperi un praf care ar putea foarte bine sa fie flori de tei, de exemplu, amestecate cu paie. La ei florile de galbenele, de sunatoare, sunt intregi. Esti sigur de ce bei. Eu doar de la ei iau ceaiuri.

Leave a Reply