Diverse

Concert de iarnă – 5 decembrie 2018, la Ateneul Român

By | 03.12.2018 | 2 Comments

Aminitirile îmi spun că n-am fost vreodată în viața asta la un concert de iarnă. Când eram mică îmi doream multe lucruri și experiențe, ca orice alt copil care încă vede lumea toată ca pe un glob de sticlă de genul pe care-l scuturăm de câteva ori și fulgi din zăpadă artificială cu praf de sclipici zburdă în interiorul lui ca-ntr-o poveste frumoasă. Încă vedeam lumea ca pe un colț de rai și aș fi mers oriunde să văd, să aud, să simt poveștile frumoase din jurul meu.

Desigur, am crescut. N-am mai văzut lumea ca pe un glob plin de sclipici și fulgi de zăpadă, ba chiar am trecut prin momente în care n-am mai vrut să văd nimic frumos din ce are lumea de oferit, gândind că e în zadar. Acum gândul ăsta mi se pare odios și mă bucură lumina pe care am ajuns să o adăpostesc în suflet, în prezent având abilitatea de a vedea rostul lucrurilor frumoase de pe lumea asta.

Când atât de multe lucruri sunt gri în jur, datoria ne revine nouă să înclinăm balanța în direcția potrivită. Când punem piciorul în prag și decidem să mergem la film, la teatru, la concerte, la un cocktail cu prietenele, la o plimbare cu bicicleta prin oraș sau pe ulițe pe care n-am mai călcat de mult timp… Când facem toate lucrurile astea adăugăm greutăți pe talerul care contează, cel al clipelor frumoase, cel al energiei pozitive. Știu că toate cuvintele astea pot suna absurd în unele urechi, da’ numa’ încearcă ce zic eu aici și întoarce-te apoi să-mi spui de m-am înșelat sau nu.

Ceea ce crezi că se poate întâmpla (nimic special) și ceea ce chiar se poate întâmpla (un moment frumos în plus pe care-l adaugi vieții) sunt lucruri complet diferite. Dă-ți șansa și mergi și bifează mai multe experiențe în viața asta! Acum, că-i frig, dă-ți șansa să bifezi experiențe indoor, de genul filmelor, pieselor de teatru și concertelor de iarnă.

Concert de iarnă - 5 decembrie 2018

Acum, cel mai curând, dacă vrei să te surprinzi că iei atitudine chiar în momentul ăsta, urmează să aibă loc spectacolul Concert de iarnă. Pe data de 5 decembrie, la Ateneul Român din București, vei avea ocazia să colinde și cântece rituale din Transilvania, moment artistic al celor de la Ansamblul de Muzică Tradițională Românească “Icoane”, cât și colinde și cântece de Crăciun, moment oferit de Corul de Cameră “Preludiu”. Acest Concert de iarnă începe la ora 19:00. Dacă eram din București nu l-aș fi ratat, iar cu ocazia asta treceam și eu pragul Ateneului Român, că n-am avutocazia să ajung acolo până acum. Biletele pot fi achiziționate de aici.

Îți doresc un Decembrie plin de momente frumoase! ♥

2 Comments

 • Reply

  Dragomir

  04/12/2018

  Intre timp am vazut ca ai si castigat o invitatie dubla la acest concert. Felicitari! Si eu am vrut sa ma inscriu la campanie, dar sotul meu este in deplasare si nu as fi avut cu cine sa merg. Sper sa vii cu povesti de pe la concert, ca sa vad daca atmosfera pe care mi-am imaginat-o eu chiar va fi in sala.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/12/2018

   Multumesc! ♥

Leave a Reply