Women's World

Concurs ♥ ceai wellness Women Special + 2 mini-produse surpriză

By | 16.04.2018 | 105 Comments

concurs ceai wellness Women Special + 2 mini-produse surpriză

Într-un articol de acum vreo două săptămâni scriam cu mare entuziasm despre ceaiurile comandate cel mai recent de la LaboratorulNaturii.ro și tot atunci recunoșteam că am luat totuși cam multe și poate unul dintre ele îl voi oferi cadou pe blog. Iată că mă țin de ideea respectivă organizând acest concurs, premiul fiind un ceai natural + două mini-produse surpriză.

Ceaiul pe care îl ofer în cadrul acestui concurs se numește ceai wellness Women Special. Este produs în Germania și importat & distribuit în România de LaboratorulNaturii.ro – despre care am scris aici. Acest mix de ingrediente naturale conține exclusiv plante și fructe, fiind un ceai natural conceput special pentru a reda organismului starea de bine.

Ce e special la acest ceai? În medicina tradițională, ingredientele care-l compun sunt considerate a fi benefice asupra organismului persoanelor de sex feminin. Cu alte cuvinte mixul de măr cu ananas, bucăți de scorțișoară, mușețel, ceai roșu, frunze de măslin, coajă de portocală și alte câteva ingrediente naturale… mixul acesta este ajutorul nostru când suntem nervoase, stresate sau deprimate. Consumat cu regularitate ne ajută să restabilim un fel de echilibru chimic în organism.

În punguța roz de la Sephora se află două mini-produse surpriză. Ambele sunt de la un brand bun, vă pot asigura de lucrul acesta :D.

Iată ce aveți de făcut pentru a vă înscrie la concurs:
• să dați like paginii de facebook Magazin de ceaiuri – laboratorulnaturii.ro
• să distribuiți pe facebook acest articol
• să lăsați un comentariu în care să-mi spuneți cu ce nume vă găsesc pe facebook (pentru a putea valida înscrierea în concurs)

Perioada de desfășurare: 16-30 aprilie 2018
Câștigătoarea va fi aleasă random, deci șansele de câștig sunt egale 😀 .

Vă mulțumesc că mă citiți și abia aștept să vedem către ce zonă a țării voi expedia premiul ^_^.

UPDATE 1 mai 2018:
Ieri a fost ultima zi de concurs, iar astăzi am făcut extragerea. Premiul va merge către Cristina Dragomir. Felicitări! 😀

105 Comments

Leave a Reply