Adv. & Stuff

Contactarea artiştilor pentru evenimente e floare la ureche

By | 30.03.2017 | 6 Comments

Am aflat vestea veştilor din ultima vreme, anume că se lucrează la o platformă prin intermediul căreia vom putea contacta artiştii pentru diferite evenimente. De ce consider eu că este super interesantă chestia aceasta? În primul rând pentru că niciodată n-am reuşit să îmi dau seama cum anume putem contacta anumiţi artişti pentru evenimente private. Aici mă refer atât la nunţi, botezuri şi aniversări, cât şi la baluri caritabile şi alte evenimente din sfera aceasta. Cum pot eu, o fată simplă din Târgovişte Pucioasa, să iau legătura cu omul din spatele trupei Direcţia 5 pentru a-mi cânta la nuntă? Dar dacă vreau să vină un artist la fel de mare la botez sau la cea de-a 50-a aniversare? (presupunem că o să am bani să-mi permit). Cu artiştii mari nu e chiar aşa de simplu. Am fost acum câţiva ani la o nuntă la care au cântat fetele de la RedBlonde, adică cele două simpatice din band-ul HappyHour (de la emisiunea lui Măruţă; emisiune la care nu mă uit, dar gagicile alea chiar cântă demenţial de bine). Cum să ajungi să reuşeşti să contactezi persoana care se ocupă cu evenimentele unei trupe mari sau ale unui artist mare? Cum? Pentru chestia asta a apărut GlobalBooking.ro 😉 . Genial omul care a pus la cale o astfel de platformă. Avem inclusiv posibilitatea de a cere o cotaţie de preţ pentru un anumiţi artişti dance, la categoria preţuri artişti dance Globalbooking. How cool is that?

contactare artisti pentru evenimente GlobalBooking

Fie că este vorba de cântăreţi de muzică dance sau artişti house, fie că ne referim la evenimente restrânse sau la spectacole pentru cluburi de fiţe, Globalbooking este o platformă care va deveni destul de puternică într-un timp foarte scurt. Momentan este un proiect în lucru, motiv pentru care încă nu sunt disponibile toate detaliile pe site-ul lor, însă platforma este deja funcţională, prin faptul că putem aplica pentru o cotaţie de preţ pentru Andra, Smiley, INNA, Elena Gheorghe, Antonia, Delia Matache, Anna Lesko şi alţi artişti dance şi nu numai. Prin urmare, când e vorba de preţuri artişti şi evenimentele pe care le punem la cale, putem afla informaţiile cu doar câteva click-uri. Şi putem transforma evenimentele noastre în adevărate amintiri frumoase. Muzica, în cazul evenimentelor, este cea care dă tonul. Degeaba avem locaţii boeme şi meniuri selecte… dacă muzica îi face pe oameni să-şi dorească să se încheie seara cât mai repede. Aşadar, nu ezitaţi să verificaţi site-ul GlobalBooking.ro pentru preţuri artişti dance şi artişti house.

Eu mă bucur foarte mult că a apărut această platformă şi că în scurt timp va fi finalizată şi vor fi în portofoliu mult mai mulţi artişti din care să putem alege 😀 .

6 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  30/03/2017

  Platforma chiar e fain gandita, dar site-ul banuiesc ca este inca in lucru ca vad ca nu sunt puse poze cu artistii si anumite pagini inca nu au continut. Ar fi misto daca ar oferi si preturi orientative pentru prestatiile artistilor. De exemplu sa aflu ca un minim de 30 de minute cu Andra m-ar costa X sute de euro.

  • Reply

   Ioana Radu

   31/03/2017

   Da, platforma este in lucru. Poate pe viitor vor pune si preturi orientative.

 • Reply

  Delia

  31/03/2017

  Interesanta platforma, dar cred ca si acum poti face asta, daca trupa pe care vrei sa o chemi la nunta de exemplu, are un site.

  • Reply

   Ioana Radu

   31/03/2017

   “Daca”, ai zis bine. Si doar daca exista oameni care sa se ocupe de site-ul respectiv, nu sa fie doar cu caracter informativ :D.

 • Pingback: Intra in contact cu artistii preferati chiar astazi! - MariaLuisa.ro

 • Pingback: Alege o nunta de vis cu Alina Irimia! - MariaLuisa.ro

Leave a Reply