Women's World

Contraste cu Trussardi și Catrice

By | 22.05.2021 | 0 Comment

E naiv să credem că fiecare lucru poate să facă parte dintr-o categorie. E naiv să spunem că tot ceea ce este alb e automat și pur, cuminte, liniștit și liniștitor, iar ceea ce este viu colorat e absolut despre energie, putere și încredere. Foarte puține lucruri pot fi cu adevărat sortate pe categorii, iar oamenii nu se numără printre ele. Nu suntem buni sau răi, ci suntem buni și răi în funcție de circumstanțe, de momentul zilei, de oboseală, de educație, ca un rezultat al tuturor lucrurilor interioare și exterioare deopotrivă.

Orice femeie îmbrăcată în alb sau alb&negru poate da ideea de diafan, de cumințenie, de liniște și control, însă în sufletul ei poate fi ceva diametral opus. Poate că o mie de flori sunt în sufletul ei sau arde un foc de tabără mai mare decât toate pe care le-am văzut. Așa m-am gândit la combinațiile de azi de outfit-uri și… parfumuri care ne dau de gol adevărate culori.

Prima combinație, monocromă, sofisticată și cuminte, poate să dezvăluie încredere și putere printr-o variantă îndrăzneață de la Trussardi și un ruj puternic Catrice. Rochia îmi place mult, monocromă și cu inserții de pene și perle, dar parfumul poate să dezvăluie mult mai mult de atât, să meargă dincolo de delicatețea perlelor și să scrie o poveste cu migdale verzi, trandafir, castan, frișcă și lemn de santal.

black and white fashion Trussardi

A doua combinație, outfit-uri într-o nuanță îndrăzneață de roșu la care se adaugă și sclipici, poate să fie contrastul perfect pentru un suflet blând, care nu iese din tipare altfel decât vestimentar. Și s-ar putea da de gol prin varianta Delicate Rose de la Trussardi și o paletă Catrice cu un iluminator finuț și un blush roz simpatic. Apropo de ultima parte, mă bucur că în sfârșit am scăpat de frig și pot să încep să folosesc din nou iluminatorul meu preferat, care se reflectă frumos atunci când bate soarele. Vara asta e mult așteptată din mai multe privințe. Termin masterul și sper să se dea undă verde festivalurilor (anul trecut au fost anulate toate).

red outfits makeup Catrice

Sunt multe lucruri ori detalii care la prima vedere par altfel decât sunt. De aceea se spune că nu e bine să judecăm o carte după coperți, că nu e bine să judecăm la prima vedere. Aș adăuga faptul că nu e bine să judecăm în general, însă uneori lipsa completă a judecății poate duce într-o altă extremă, cea a naivității.

Cheers! And hugs!

Leave a Reply