Adv. & Stuff

Costume de baie la modă în 2016

By | 24.03.2016 | 5 Comments

Chiar daca mai sunt cateva luni pana incepe sezonul estival, este timpul sa ne pregatim pentru acea perioada. Deoarece o parte a reprezentantelor sexului frumos care isi vor petrece vacanta la malul marii vor dori sa atraga atentia barbatilor, este timpul sa aflati care sunt cele mai noi tendinte in moda atunci cand vine vorba de costume de baie.

Femeile care vor dori sa atraga atentia asupra lor, dar nu prin formele apetisante ale corpului, ci prin modul in care sunt imbracate, trebuie sa achizitioneze costumul de baie cu maneci. Acest tip de costum de baie reprezinta o noutate in moda costumelor de baie pentru anul 2016. Prin purtarea acestui tip de costum de baie vei oferi celor din jur imaginea unei persoane misterioase, care nu isi doreste sa fie iubita doar pentru modul in care aceasta arata. Desi aici este un pic complicat cand vine vorba de suportabilitatea caldurii. Dar daca va place sa va balaciti destul de mult, costumele de baie cu maneci sunt perfecte pentru litoralul romanesc, unde apa este destul de rece.

onepiece-maryssil-caravelas-4

Costumele de baie din piele sunt destinate femeilor indraznete, care se mandresc cu modul in care arata trupul lor. Cu siguranta ca acest tip de costum de baie a fost creat pentru femeile care doresc sa isi etaleze formele apetisante ale trupului, deoarece acest tip de costum se muleaza perfect pe corpul celei care il poarta. Indiferent de culoarea pe care o alegi pentru acest tip de costum de baie, nu ai cum sa nu atragi privirile barbatilor atunci cand il porti.

Daca iti doresti achizitionarea acestui tip de costum de baie, sau doar doresti sa vezi care sunt tendintele din acest domeniu, te invit sa accesezi site-ul magazinului NicoleStore. De asemenea, pentru a fi in permanenta in contact poti sa urmaresti si pagina de facebook NicoleStore.

Dupa cum bine se poate observa, moda actuala se inspira din ce in ce mai mult din moda anilor trecuti. Astfel, costumele de baie retro devin din ce in ce mai achizitionate. Avantajate de acest tip de costum de baie sunt femeile care se bucura de o talie si un bust de invidiat.
Femeile care practica sport si doresc sa isi arate corpul bine lucrat, au posibilitatea de a face acest lucru prin purtarea unui costum de baie sportiv. Spre deosebire de anii anteriori, costumele de baie sportive din acest an ies din monotonie datorita culorilor si imprimeurilor mult mai vii.

Toate aceste tipuri de costume de baie, si nu numai, pot fi achizitionate prin intermediul magazinului NicoleStore.

costum-de-baie-paisley-blue2-1250x1600-product_popup

5 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  24/03/2016

  Mereu am zis ca e mai bine sa iti cumperi costum de baie primavara pentru ca atunci nu se inghesuie lumea si gasesti sigur marimea la orice model.

  • Reply

   Ioana Radu

   24/03/2016

   Da, stiu cum e cu marimile, am o problema cu asta…

 • Reply

  Nicu

  25/03/2016

  Se “ridică”…..părul în cap, doar cât mă gândesc cum ar arăta un astfel de costum de baie, aşezat pe un corp bine lucrat.
  Făcând o glumă…..pentru bărbaţi nu e bun?

  • Reply

   Ioana Radu

   25/03/2016

   E bun şi pentru bărbaţi, atunci când îl privesc pe doamna sau domnişoara potrivită 😀

 • Reply

  Nicu

  25/03/2016

  Daaaa, te ia cu dureri de cap….

Leave a Reply