Adv. & Stuff

Cover “Gangsta’s Paradise” în stilul anilor ‘20

By | 18.02.2016 | 0 Comment

Acum un an postam pe blog un cover al piesei “All about that bass”, cover realizat de cei de la Postmodern Jukebox. A strâns 3 sferturi de milion de distribuiri numai pe Facebook… şi peste 12 milioane de vizualizări pe YouTube. Numai un singur cover! Cei de la Postmodern Jukebox cu asta se ocupă de fapt, cu preluarea pieselor celebre şi transformarea lor. Se adaugă puţin pian, praf de tobe şi două măsuri de bass. Să nu uităm nici de trombon şi saxofon . Împreună sunt un mix bun, o echipă care a cucerit oameni de pe tot globul.

Ştii ce am descoperit recent? Un cover al piesei “Gangsta’s Paradise” a lui Tupac. Cam aşa ar fi sunat versurile lui Tupac Amaru Shakur dacă ar fi fost un compozitor al anilor ’20:

Vestea bună este că ansamblul muzical Postmodern Jukebox soseşte în România pe 29 mai 2016, la Sala Palatului din Bucureşti. Având în vedere că este prima lor vizită la noi în ţară, spectacolul este de neratat, irezistibil pentru toate vârstele! Imaginează-ţi că au strâns peste 313 milioane de vizualizări pe YouTube iar numărătoarea continuă.

Dacă vrei să te asiguri că prinzi loc, intră pe Eventim şi ia-ţi bilet! Şi spune-le şi prietenilor tăi, căci spectacolele sunt întotdeauna mai frumoase în compania oamenilor grozavi de lângă noi.

În funcție de distanța față de scenă, biletele costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP). Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro sau prin rețeaua Eventim (magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Adu-ţi aminte că ţi-ai promis că 2016 va fi un an memorabil, un an în care vei face lucruri noi şi interesante! 😉

Leave a Reply