Review produse & servicii

Cremă de ochi antirid și balsam de buze New Moon (ingrediente naturale)

By | 04.03.2018 | 2 Comments

Unul dintre cadourile pe care le-am primit de Crăciun a fost o plăsuță cu două produse New Moon. Nu știam de firma aceasta până acum, însă m-am bucurat să citesc pe ambalajul fiecăruia dintre cele două produse lista ingredientelor. De la o vreme am cam început să am grijă în ceea ce privește ingredientele, fie că e vorba de niște produse alimentare pe care le iau din supermarket, fie că discutăm de produse cosmetice.

produse din ingrediente naturale new moon care

Cele două produse sunt o cremă de ochi antirid și un balsam de buze cu cocos. Le-am primit de la Andrei (fratele prietenului meu) și Dana. M-am bucurat foarte mult de când le-am scos din plăsuță, văzând ambalajul simpatic și dându-mi repede seama că e vorba de produse cu ingrediente naturale.

Vreo 3-4 zile m-am chinuit să nu le încep ca să pot să le fac poze pentru un eventual articol. De obicei prefer să procedez astfel, să fac poze produselor înainte de a începe folosirea lor, astfel încât să nu apară ambalajele turtite sau să se șteargă scrisul de pe ele. Iar câteva săptămâni sau luni mai târziu mă apuc de scris review-ul. Acestea fiind zise, pozele din acest articol sunt deci făcute în decembrie, când produsele încă erau intacte. Acum, aproximativ două luni mai târziu, am decis că e timpul să scriu pe blog câteva rânduri despre ele.

lip balm new moon cocos balsam de buze foto1

lip balm new moon cocos balsam de buze foto2

Blasamul de buze cu cocos este primul pe care am început să-l folosesc. E greu să facem față lunilor de iarnă fără un produs care să ne protejeze buzele. Nu spun asta ca o fiță, ca și cum nu s-ar putea trăi fără balsam de buze, ci o spun ca pe o necesitate, o invenție utilă. Iarna am mari probleme cu buzele din cauza temperaturilor scăzute și a vântului. Mi se crapă și se usucă pe diferite porțiuni, astfel că ori de câte ori mă plictisesc (sau sunt stresată) îmi rup pielea uscată de pe ele, o desprind de parcă aș da la o parte pielea crocantă de pe o bucată de pui. Evident lucrurile nu sunt tocmai plăcute apoi. Încerc totuși să scap de acest obicei, de a-mi mai mușca singură buzele până la sânge sau a mai desprinde pielea de pe ele, iar în procesul acesta de schimbare produsele pentru buze îmi sunt de mare ajutor. Nu-mi place să-mi mușc buzele dacă sunt date cu balsam. Totodată, un astfel de produs nu doar că mă ajută să mă abțin de la prostul meu obicei, dar îmi și îngrijește buzele, mai ales când vremea nu e tocmai prietenoasă. Balsamul de buze cu cocos de la New Moon conține doar trei ingrediente – unt de cocos, ulei de migdale și ceară de albine. Vine într-un recipient transparent de 10ml și are termenul de valabilitate cam de un an și câteva luni. Îmi place mult cum miroase, amintindu-mi de ceva plăcinte cu lămâie sau vreun lemon cheesecake.

produse din ingrediente naturale new moon

antirid new moon crema de ochi foto1

antirid new moon crema de ochi foto2

Crema de ochi antirid, al doilea produs New Moon pe care l-am încercat, este și ea tot pe bază de ingrediente naturale. Practic asta e un fel de deviză a firmei producătoare, să ofere un mod natural și sănătos de îngrijire. Are tot 10 ml, deși tubul pare mai mare, însă lista ingredientelor e un pic mai mare, dar toate sunt chestii pe care le recunosc, nimic suspect printre ele. Parfumul produsului este de morcov, acesta fiind chiar unul dintre ingrediente. Probabil tot de la el este și culoarea produsului, dar cred că și untul de mango din compoziție a contribuit la partea asta.

M-am gândit să scriu acest material pentru că am folosit aceste produse vreme de două luni și un pic și sunt mulțumită de ele, totodată și pentru că poate se numără printre voi persoane ce-și doresc îngrijire cu produse realizate din ingrediente naturale. Sper să vă fie de folos recomandarea, ori pentru uz personal, ori ca opțiune de cadou (așa cum de fapt am intrat și eu în contact cu cele două produse despre care am scris mai sus).

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  04/03/2018

  ce bine arata! si eu sunt adepta balsamului de buze, nu prea plec fara el nicaieri. si in ultima vreme nu mai neglijez nici cremele de ochi, dar nici cele de fata. o sa ma uit si eu sa vad ce si cum, imi par destul de ok aceste doua produse si imi place ca nu e o cantitate mare, sa ma plictisesc de ele

 • Reply

  Cristina Dragomir

  05/03/2018

  Arata delicios in recipientele astea mici si delicate. crema antirid eu folosesc cand imi aduc aminte, dar balsam de buze aproape zilnic, indiferent de sezon, deci catre balsamul de buze se indrepta atentia mea. Unde mai pui ca e si cu aroma de cocos, care e preferata mea.

Leave a Reply