Adv. & Stuff

Creşte vizibilitatea afacerii tale prin intermediul folierii autoturismului!

By | 16.02.2017 | 2 Comments

Am mai scris eu despre strategii de marketing care se aplică unei arii destul de generoase de domenii. Astăzi vreau să continui seria materialelor respective prin metoda folierii caroseriei auto. Este o tehnică folosită de foarte mulţi ani care încă dă randament. Chiar mai mult decât se întâmpla în trecut, ceea ce, desigur, este un lucru îmbucurător. Nu ştiu dacă există pentru fiecare judeţ o firmă precum RoyalPrint.ro – folieri masini Iasi, însă primul pas pe care ar trebui să-l faceţi când vreţi să optaţi pentru acest tip de strategie de marketing este să alegeţi o firmă care lucrează de la foarte bine în sus. Ultimul lucru pe care vi-l doriţi este să investiţi bani în folierea maşinii iar rezultatul să nu corespundă cerinţelor voastre. Aşa că mare atenţie cu cine alegeţi să lucraţi când e vorba de colantarea maşinii 😉 .

colantari auto RoyalPrint Iasi

Cum funcţionează strategia?
O să dau drept exemplu ceva ce am trăit chiar eu, astfel încât să înţelegeţi pe deplin cum şi cât de bine funcţionează acest tip de publicitate pentru firmă. De fiecare dată când mergeam la bancă vedeam în zona respectivă o maşină pe care era o folie cu numele, sigla şi site-ul unei clinici de înfrumuseţare. De vreo 2 ori am văzut-o chiar şi în trafic şi am avut o senzaţie de deja-vu. Îmi aminteam de maşina respectivă, ştiam că am mai văzut-o, ştiam că am mai admirat sigla clinicii respective. Am ajuns inclusiv în punctul în care am căutat pe net firma cu pricina, iar în prezent sunt clienta respectivei clinici de înfrumuseţare. Cu alte cuvinte, chiar dacă deţii o firmă în componenţa căreia nu sunt incluse autovehicule, îţi poţi colanta propria maşină. Oamenii din cartierul în care locuieşti o vor vedea în fiecare dimineaţă şi în fiecare seară. Oamenii care locuiesc în zona firmei tale o vor vedea parcată acolo în timpul zilei. Totodată, s-ar putea ca în trafic, oamenii din autobuz sau din autoturismele personale (mai ales când se stă mult la semafor) să-ţi observe şi ei print-ul de pe maşină.

colantari auto RoyalPrint

Ajută-ţi brand-ul să fie prezent! Chiar dacă nu găseşti o firmă precum RoyalPrint de folieri caroserii auto Iasi, dă-ţi silinţa să depistezi în judeţul tău ceva la fel de bun. Sau fă o mini vacanţă la Iaşi, un road trip care să te ajute să te mai deconectezi de la zarva de acasă 😉 . Nu te mulţumi cu jumătăţi de măsură! Ori faci o treabă aşa cum trebuie, ori n-o mai faci. Dar folierea maşinii chiar e ceva ce ar trebui să bifezi, cu atât mai mult dacă ai un magazin online şi obişnuieşti să călătoreşti prin ţară.

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  18/02/2017

  eu nici nu stima ca reclamele de pe masini sun autocolante. Credeam ca sunt vopsite, pictate. Ca sa iti dai seama ce duda sunt. Daca as avea masina mea, eu mi-as face o reclama cu blogul. in cazul de fata, cred ca nu m-ar lasa sotul meu sa pun nici o virgula pe ea. Dar de foliat cred ca i-ar surade ideea ca stiu ca visa la un gri mat.

 • Reply

  Florin

  19/02/2017

  La un moment dat au avut si parintii mei colantata masina cu sigla si nr de tel a unei companii MLM. Problema e dupa ce le dezlipesti vei vedea ca vopseaua de sub colant are o alta tenta de culoare deoarece soarele arde vopseaua insa sub colant este protejata.

Leave a Reply