Review produse & servicii

Cu Beauty Box de la Elefant sărbătorim frumusețea în fiecare zi

By | 15.03.2020 | 2 Comments

Ce lună din an e mai potrivită pentru a sărbători frumusețea dacă nu luna martie? Îmbrăcată în note florale, mărțișor și cadouri, luna martie este și un nou început, atunci când ne scuturăm de frigul sezonului recent încheiat și ne pregătim garderoba de primăvară, cea care ne place poate cel mai mult din tot anul 🌸. Ei bine, luna aceasta au decis și cei de la Elefant.ro să ne surprindă cu noi variante de Beauty Box, astfel încât să nu uităm să sărbătorim frumusețea în fiecare zi. Mi se pare a fi o campanie extrem de bună, pentru că ne amintește să ne facem timp pentru noi, să ne iubim și să ne respectăm.

Ce este Beauty Box? 💚

Este o cutie frumoasă, cu fundă din satin, în care se găsesc mai multe produse pentru îngrijire, produse pentru machiaj, dar și o carte astfel încât să hrănim și mintea, pentru că frumusețea este un amalgam de lucruri și nu se rezumă la un singur aspect.

Eu am primit cadou de curând un Beauty Box și vreau să vă arăt ce se află în el. Menționez că se găsește de comandat pe site-ul Elefant.ro alături de alte Beauty Box-uri (cu alte combinații de produse, astfel încât fiecare să o poată alege pe cea care îi place / i se potrivește mai mult).

În cutie am găsit o pereche de cercei cu perle într-un săculeț negru din organza. Când i-am văzut mi s-au părut un pic cunoscuți și i-am îndrăgit imediat, asta pentru că m-am uitat de mai multe ori pe site-ul Elefant la cercei și alte accesorii cu perle și e mult posibil să-mi fi căzut ochii pe ei nu doar o dată :D. De mai mult de 10 ani am o pasiune pentru accesoriile cu perle.

cercei cu perle de la elefant ro

Alte produse aflate în cutie au fost spuma de duș Dove cu acai și un set pentru îngrijirea părului (șampon + balsam) de la Love Beauty And Planet – o gamă de produse pe care o cunoșteam și îndrăgeam dinainte.

Tot pentru păr, în interiorul Beauty Box-ului am mai găsit un șampon micelar Syoss Professional, un tratament leave-in Gliss Oil Nutritive, o perie de păr Wet Brush și un super fixativ marca Bed Head Tigi.

sampon si balsam Love Beauty And Planet spuma de dus Dove cu acai

sampon micelar Syoss Professional tratament leave in Gliss perie de par Wet Brush fixativ Bed Head Tigi

Pentru a sărbători frumusețea minții și a sufletului, am găsit în Beauty Box și o carte. Având în vedere că anul acesta mi-am setat un nou reading challenge, cartea de la Elefant.ro e numai bună de adăugat pe lista celor de citit în 2020. E vorba de “Un semn de întrebare este o jumătate de inimă”, de Sofia Lundberg.

beauty box by elefant sarbatorim frumusetea in fiecare zi un semn de intrebare este o jumatate de inima

Pe final am lăsat produsele de machiaj, pentru că astea-s pentru mine o plăcere vinovată. Cumpăr destul de multe și uneori încerc din răsputeri să mă mai abțin. Și știu că nu sunt singura în situația asta 😀 . Apar mereu atât de multe produse frumoase și interesante încât e greu să nu ni le dorim pe unele dintre ele. În mod evident m-am bucurat să descopăr în Beauty Box următoarele: o paletă de farduri Ingrid Cosmetics (e fantastică!!!!! am postat un video la story pe facebook și pe insta cu ea ♥), un blush cu textură de gel de la Max Factor, un ruj lichid L’Oreal Paris (nuanța Be Outstanding 302), o mascara The Falsies Lash Lift de la Maybelline ♥, o mascara Bourjois Twist Up The Volume (aplicatorul își schimbă forma dacă e răsucit capătul de la el, asta deja e mascara SF 😲), un iluminator auriu Ardell și un set de gene false Ardell Double Up.

ingrid cosmetics paleta farduri max factor LOreal Paris Maybelline Bourjois Ardell iluminator lichid gene false

Ingrid Cosmetics paleta de farduri Matt And Glam

Cam acestea sunt produsele pe care le-am avut în Beauty Box. M-am bucurat să le descopăr rând pe rând și am început deja să le folosesc pe multe dintre ele. Paleta de farduri e grozavă și vă recomand să vă uitați pe site și la celelalte variante de nuanțe disponibile.

Cred că aceste cutii frumoase cu fundă sunt ideale atât pentru noi, când vrem să ne comandăm mai multe tipuri de produse, cât mai ales pentru a fi dăruite – pentru că adesea chiar nu știm ce cadouri să mai facem, iar într-un Beauty Box se găsesc produse din mai multe categorii (îngrijire, make-up, cărți) și e greu să dăm greș.

Mă bucur foarte mult că am putut face parte din această campanie și le mulțumesc celor care m-au selectat ^_^.

Cheers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  15/03/2020

  Sa le folosești cu drag.

 • Reply

  Valeria Chertes

  17/03/2020

  Ce mult îmi plac produsele.

Leave a Reply