Adv. & Stuff

Cu ce tip de geantă călătoreşti?

By | 16.06.2017 | 2 Comments

M-am gândit să scriu acest material în momentul în care am realizat că folosesc pentru călătoriile cu avionul acelaşi ghiozdan cu care merg la sală şi pe care îl port şi când merg cu bicicleta. Ei bine, ghiozdanul acesta, deşi de la un brand cu produse de calitate, a cam început să-şi arate vârsta şi dă semne că ar trebui schimbat, altfel risc să-mi adun de pe jos cam tot ce am prin el. În primul rând, partea cu sala s-a rezolvat, căci mi-am găsit de curând cea mai frumoasă geantă pentru sală. Şi m-am gândit… pentru călătorii să-mi iau ceva mai potrivit, să renunţ la ideea de ghiozdan, să mă orientez către ceva mai girly. Gata cu aspectul de şcolăriţă prin aeroporturi. Cu toate astea, am aterizat tot pe un site cu produse sport (I can’t deny my passion), astfel am ajuns să mă uit la diferite modele de genţi de umăr, ba chiar mi-a făcut cu ochiul şi o geantă de umăr pentru bărbaţi. Nu mă pot abţine, chiar nu pot, am o pasiune aparte pentru mai multe sporturi, deşi planul este să mă orientez către o geantă de călătorii ceva mai feminină. Ei bine, dincolo de o anumită geantă umăr bărbaţi de pe SportAddict.ro, despre care vă ziceam mai sus că mi-a atras atenţia, am găsit şi frumuşica asta de mai jos, care simt că mi se potriveşte nu doar ca model, ci şi ca imprimeu, dar şi la preţ.

geanta de voiaj maya sportaddict

Se numeşte geantă de voiaj Maya şi mi se pare perfectă pentru călătorii, inclusiv pentru cele cu avionul. Pot ţine suficiente lucruri în ea şi este şi simpatică. În plus, combinaţia de culori o face potrivită pentru a fi ţinută sub scaunul pasagerului din faţa mea sau pe jos pe oriunde prin aeroport. Dar postarea asta nu trebuia să fie despre o singură geantă de călătorii, ci voiam să ştiu dacă voi aveţi preferinţe când e vorba de acest accesoriu, fie că e vorba de vacanţă ori de călătorii în interes de serviciu. La mine, drumurile alea România – Suedia şi înapoi nici nu ştiu exact cum să le numesc. Şi vacanţă şi serviciu, deci mă interesează o geantă practică (obligatoriu şi frumoasă 😀 ).

Voi ce tip de geantă umăr folosiţi când călătoriţi? Geantă umăr bărbaţi, unisex, girly? Sau o geantă de voiaj? Ori, de ce nu, o geantă pentru echipament? Cu trolerele nu mă împac bine când e vorba de bagajul de mână, pe de o parte pentru că dimensiunile acestui bagaj diferă de la o companie aeriană la alta (o fată care era îaintea mea la control a trebuit să plătească 50 de euro pentru că nu-i încăpea micul troler în secţiunea de bagaje, adică nu avea dimensiunile specificate de Blue Air), iar pe de altă parte pentru că trebuie supraveghere mai atentă cu ele, neputând fi ţinute pe scaunul alăturat din sala de aşteptare ori chiar sub scaun. Sunt o persoană practică, îmi place să ţin cont de toate aspectele astea care pentru unii oameni par banale, de aceea m-am gândit să scriu şi acest material, să văd cam ce tip de genţi de umăr folosesc alte persoane, ori dacă sunt alte tipuri de bagaje pe care oamenii le preferă atunci când călătoresc. Let me know! ^_^

genti de umar

2 Comments

  • Reply

    Caietul Cristinei

    17/06/2017

    trolerul e misto doar pentru ca usor de carat, dar ocupa si loc mult si cantareste si in plus la bagaj. Eu prefer gentile, chit ca nu calatoresc cu avionul, ci cu masina, dar tot mi se par mai usor de manevrat. Poate si pentru ca am crescut cu ele.

  • Pingback: Trotinete pentru adulti

Leave a Reply