Adv. & Stuff

Cu Gerlinea slăbesti aşa cum vrei!

By | 07.08.2015 | 6 Comments

Ai încercat în nenumărate rânduri să îţi impui să slăbeşti. Te-ai chinuit să îţi faci timp pentru sport dar s-a dovedit că nu e cea mai bună soluţie pentru tine. Există, da, persoane care fie lucrează toată ziua, fie ajung acasă şi se ocupă de casă, de copil/copii, de grădină ş.a.m.d. şi chiar nu mai au timp de alergat sau de mers la sală. Plus că epuizarea după un program încărcat îşi spune cuvântul. Nici programe de exerciţii de pe youtube nu ai putea încerca pentru că simţi că nu mai ai energie. Da, există şi astfel de cazuri, persoane care sunt atât de ocupate încât, la finalul unei zile, abia dacă reuşesc să adoarmă, cam atât de mare este oboseala pe care o simt.

Nu e cazul meu, într-adevăr, dar încerc să mă pun în locul acestor persoane. Ce faci când nu ai nici timp şi nici energie pentru a face sportul de care organismul tău are nevoie? Există varianta cu un regim alimentar sănătos. Nu zice nimeni că trebuie să mănânci porţii pentru copii, dar poţi mânca sănătos. Dacă faci asta la ore fixe în fiecare zi, cu atât mai bine. Organismul îţi va mulţumi cu siguranţă.

Gerlinea SummerAD-Buzzstore-Motive-200pxH

Dar ce faci între mese? Cum rămâne cu gustările nesănătoase? Cu ce le înlocuieşti? Un fruct sau două? Nu poţi mereu fructe oricât de mult ţi-ai dori să le iubeşti? Există soluţii, precum batoanele Gerlinea. Au gust bun, sunt concepute să fie astfel pentru a te ajuta să ai gustări sănătoase şi să-ţi satisfaci totodată poftele. De exemplu au apărut acum două noi arome:

• Gerlinea Batoane cu Alune-Vanilie: o combinaţie inedită de alune şi vanilie ca să te bucuri de un gust bogat şi fin;
• Gerlinea Batoane cu Cafea-Ciocolată Neagră: lasă-te cuprinsă de textura bogată şi catifelată a ciocolatei şi de aroma revigorantă de cafea.

Gerlinea SummerAD-Packshot2

Le poţi comanda, fie unul dintre aceste noi produse, fie ambele ca să le guşti şi să decizi care îţi place mai mult, ori altele care ţi se par interesante şi gustoase. Apoi, drept bonus, pentru că sfârşitul verii vine mereu cu promoţii şi concursuri, poţi câştiga o pălărie, o geantă de plajă, o pereche de papuci sau chiar marele premiu – un weekend în doi pe Coasta de Azur! Tot ce ai de făcut este să iei numărul de bon sau de factură şi să-l înregistrezi pe Gerlinea.ro până la data de 31 august 2015. Mult succes! 😉

6 Comments

 • Reply

  Mary

  09/08/2015

  Suna delicios batoanele alea!! hmm… poate le incerc si eu

  • Reply

   Ioana Radu

   10/08/2015

   Pai asa am zis si eu. N-am probleme cu greutatea dar mi-am comandat ca sa le gust, ca prea suna tentant 😀

 • Reply

  Medeea

  10/08/2015

  Eu am mancat d-astea pe plaja. Sunt bune ca sunt si practice, pot fi luate peste tot. Perfecte pentru momentele in care avem pofta de ceva. Uneori cand ma intorc de la munca si astept autobuzul, simt ca mi-e atat de foame incat imi imaginez cum ajung acasa si mananc o ditai portia de orice am in frigider atunci. Dar scot apoi un baton din geanta, il mananc pana vine autobuzul, iar cand ajung acasa mananc o portie normala sau chiar mai putin, adica doar o ciorba si niste orez (fara carne sau altceva). Fara excese.

  • Reply

   Ioana Radu

   11/08/2015

   Da, chiar sunt practice! 😉

 • Reply

  Alin

  11/08/2015

  nevasta-mea mananca d’astea si mi-a facut pofta intr-o zi, is chiar bune

  • Reply

   Ioana Radu

   11/08/2015

   Abia astept sa soseasca si coletul meu sa gust cele doua tipuri de batoane aparute vara aceasta 😀 yum yum

Leave a Reply