Adv. & Stuff

Cu maşina… pe sus!

By | 17.03.2015 | 3 Comments

Cele mai aiurea momente în care maşina se împotmoleşte sunt… vacanţele. Ce e mai urât decât să te trezeşti la sute de kilometri de casă şi să constaţi o defecţiune la maşină? Adică, bine, nu să constaţi pur şi simplu, că nu-i ca şi cum o cauţi cu lumânarea, dar să râmâi pe marginea drumului şi să nu ai habar ce să faci prima oară. Un fel de „been there, done that”, căci am păţit-o recent şi noi, ca să nu mai zicem că suntem precauţi şi nu ni se poate întâmpla. Ei bine, cu toată precauţia noastră şi grija cu care tratăm maşina, în timp ce ne îndreptam către mătuşa şi verii mei de la Constanţa, undeva printr-o localitate de care n-am auzit în viaţa mea, am rămas cu ochii în soare.

Satul Dropia sau Gherghina, nu mai ştiu exact acum, dar într-unul din astea două a dat ghinionul peste noi. Şi tocmai o sunasem pe mătuşa să-i zic că suntem deja în judeţ şi nu mai durează mult până ajungem. Câteva minute mai târziu, mă conectasem la net de pe telefon şi căutam firme de tractări care operează în judeţul Constanţa. Dintre toate, am ales AloTractari.ro pentru că are sedii cam în jumătate din judeţele ţării, deci e firmă mare şi sigur nu ajungea astfel dacă nu era de încredere.

Am sunat imediat la numărul de telefon pe care l-am găsit pe site iar în aproximativ 40 de minute un angajat al firmei deja ajunsese în satul în care ne împotmolisem noi. Am cerut să ne fie adusă maşina acasă, la service-ul la care o ducem mereu, deşi aveam opţiunea de a repara maşina într-unul din service-urile partenere ale firmei AloTractari.ro iar pretul de tractare ar fi fost redus cu cel puţin 50%. Se poate ajunge la maxim 100%, adică să nu plăteşti deloc tractarea, în funcţie de service-ul partener pentru care optezi.

În drum spre casă, ca să facem “călătoria” mai plăcută şi să nu pară că durează o veşnicie, am conversat cu băiatul de la firma de tractări, am mai mutat şi pe radio din când în când… Am aflat de la Sergiu că firma AloTractari.ro oferă seriozitate, promptitudine dar şi respect! Oferă cele mai mici tarife pentru tractările din capitală, program non stop indiferent de zi sau anotimp, discount de 10% pentru tractări programate cu cel putin 3 zile înainte, discount între 50-100% pentru tractări auto dacă reparaţia se face la service-ul lor sau la unul din service-urile partenere şi o grămadă de alte beneficii.

Dacă nu sunteţi din Bucureşti, găsiţi pe site-ul lor lista completă a judeţelor în care au sedii. Noi am fost mulţumiţi de serviciile oferite 😉

3 Comments

 • Reply

  Cristi

  17/03/2015

  E cel mai aiurea sa pleci in vacanta si sa ti se strice masina pe drum. E bine ca nu aveati cazare platita pe undeva, ca altfel era paguba si mai mare.

  • Reply

   Ioana Radu

   17/03/2015

   Norocul e dupa sufletul omului :))

 • Reply

  Magda

  17/03/2015

  pfff ce bine ca ai nimerit oameni de treaba si care sa vina repede, eu am patit sa stau 4 ore si cand au aparut tot ei erau ciufuti. ma bucur pt tine ca nu a trebuit sa treci prin asa ceva

Leave a Reply