Adv. & Stuff

Cu Moment repari şi câştigi!

By | 12.08.2015 | 4 Comments

E prea atractiv subiectul ca să mai fac vreo introducere, aşa că încep direct cu miezul. Dacă ai de făcut reparaţii prin casă, orice de la chestii mărunte până la lucrări mai ample, alege să le repari cu produse Moment şi poţi câştiga unul dintre cele 6.300 de prânzuri la McDonald’s, 500 de lei săptămânal sau marele premiu de 1.000 de euro! Tot ce ai de făcut este să cumperi produse de minim 50 de lei în perioada aceasta (până pe 15 septembrie) şi apoi să înscri bonul pe www.lipesteorice.ro. Şi eşti înscris automat în competiţia pentru premiile menţionate mai sus 😉

Eu o să mă gândesc la ce am de reparat prin casă şi o să cumpăr câteva produse. Dacă tot am şansa să câştig ceva şi trebuie să cheltui doar minim 50 de lei pentru a mă înscrie, eu zic că n-am nimic de pierdut. Ba din contră, căci materialele oricum aveam să le cumpăr, mai devreme sau mai târziu. Dar mai târziu nu mă premiază nimeni. Poate nu iau premiul cel mare, hai să nu mă calicesc :)), dar cine ştie cum mă trezesc cu 500 de lei. Sau un prânz la Mec şi tot îi ghini. M-am şi gândit la o strategie… Ca să am mai multe şanse de câştig, dacă cheltui vreo 200 de lei, o să calculez în aşa fel încât să am 3 bonuri, toate cu valoare peste 50 de lei, ca să pot să le înscriu separat în concurs, câte unul în fiecare săptămână. Mai multe săptămâni înseamnă mai multe şanse la premiul de 500 de lei 😀 Vă dau idei, nu-i aşa? Nu mă supăr, căci d-aia le împărtăşesc cu voi. Ba chiar m-aş bucura să aud că unul dintre cititorii blogului meu a câştigat la acest concurs. Aşadar… baftă!

Moment poster

Ce ar fi de reparat prin casă? Cred că ne apucăm de făcut glafurile la ferestre. De fapt de acolo a pornit toată ideea asta. După schimbarea ferestrelor, la montare de fapt, băieţii de la firmă au folosit spumă Moment şi discutau despre promoţia asta cu înscrierea bonurilor pe site. Şi e dublu câştig dacă stai să te gândeşti, că produsul e de calitate foarte bună. După ce terminăm cu glafurile la ferestre trebuie să punem noul pervaz. Eu asta aştept cel mai mult de fapt, căci abia aştept să pun cele 3 orhidee la geam, să danseze frenetic în lumina zilei, fără inhibiţii. Dar chestia e că obligatoriu trebuie lipit bine. E mai lat decât partea de beton, l-am ales special să încapă ghivecele, dar neapărat trebuie lipit zdravăn pentru că nu vreau să mă trezesc în mijlocul nopţii cu el grămadă pe parchet, cu tot cu ghivece. Clar nu! Iar Moment are soluţia perfectă pentru noi, căci gama de produse e destul da variată şi, cel mai important, de încredere.

Am mai încercat siliconul de la firma aceasta, când se infiltra apă în maşină pe la dispozitivul pentru trapă. Era destul de incomod, de fiecare dată când ploua torenţial, erau câteva picături care îşi făceau loc pe unde pe neunde şi plonjau direct pe schimbător. Prima oară am încercat să-i venim de hac cu un silicon no-name, dar n-a mers manevra. Aşa că a doua oară am mers la sigur şi am luat silicon Moment.

Apropo, dacă tot vă ziceam de concurs, să ştiţi că nu e singurul pe care îl au în desfăşurare. Dacă intraţi la ei pe site la secţiunea Promoţii – Promoţia de Aur găsiţi concursul cu Moment Super Glue Ultra Gel, 2gr, ediţia de aur. Şi e foarte simplu să vă înscrieţi, exact paşii din imaginea de mai jos.

Moment Super Glue

Dar ca să împuşcaţi doi iepuri dintr-un foc, eu zic să faceţi cumpărături de minim 50 de lei şi să adăugaţi printre acestea şi un Super Glue ca-n imaginea de mai sus. Şi vă înscrieţi, astfel, la două concursuri! Baftă! Poate ne-ntâlnim pe la mec sau, cine ştie, poate câştigaţi banii. Asta dacă nu îi câştig eu 😀

Lots of hugs!

4 Comments

 • Reply

  Eftimie Marian

  12/08/2015

  Eu am folosit siliconul sanitar de la moment si va zic ca e foarte bun. E rezistent la mucegai, inainte aveam problema asta in baie, dar de cand am folosit siliconul asta pentru rosturile din baie nu mai am deloc probleme.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/08/2015

   E bine de stiut 😉

 • Reply

  Adrian

  12/08/2015

  Si moment wood waterproff e un produs bun. L-am folosit pentru niste lucrari la un pub, le comandase sefu, nu mai lucrasem cu produse moment pana atunci. Are o consistenta buna si e foarte rezistent. Un produs de calitate superioara.

  • Reply

   Ioana Radu

   13/08/2015

   Cand m-am uitat pe site la gama de produse, am cam pus ochii pe asta ca e potrivit si pentru proiecte DIY si, avand in vedere ca e rezistent la apa, poate fi folosit si pentru decoratiuni de pe veranda (pentru cine sta la casa ori are vreo casuta mica si cocheta de vacanta).

Leave a Reply