Diverse

Cu ochii după maşini de spălat rufe

By | 13.03.2016 | 4 Comments

M-am schimbat. Nu mai intru în magazine ducându-mă glonţ la raionul cu aparate pentru păr (ondulatoare, uscătoare, plăci ceramice şi teflonate, perii rotative ş.a.m.d.). Trec uşor pe lângă ele, arunc un ochi pe eticheta unui singur produs doar dacă mi se pare că arată cu adevărat mai bine decât ceea ce am deja acasă, apoi mă opresc la maşinile de spălat rufe, cuptoare cu microunde, frigidere & stuff like that. Unii ar zice că am crescut. Eu zic să nu vă faceţi iluzii, cred că adevăratul motiv este că la capitolul accesorii pentru fete chiar nu mai am ce să mai cumpăr, că deja am o frumoasă colecţie de gadget-uri de top. Deci nu se pune problema dacă am crescut sau nu :)) Aşa, acum să vedem care-i treaba cu mine şi maşinile de spălat rufe.

First of all, acum vreo două sau trei luni am participat la un concurs la care premiul era o maşină de spălat Electrolux. Cu ocazia respectivă am aflat cât de multe chestii s-au schimbat în domeniul acesta. De exemplu, există maşini de spălat obişnuite, d’astea de apartament de care are toată lumea, care acum au şi funcţie de spălare cu aburi, pentru ţesăturile fine. Un fel de mic ghinion al celor care au curăţătorii. Bine, nu-şi vor pierde clientela, dar un mic procent care va decide să-şi schimbe maşina de spălat de acasă cu una mai performantă nu va mai face drumuri către curăţătorii când e de spălat o geacă umplută cu puf, un pulover din caşmir sau o rochie elegantă din mătase.

Altă chestie. După concursul respectiv, pe care evident că nu l-am câştigat, am început să mă uit tot mai des la maşini de spălat, cam de fiecare dată când se nimereşte să ajung într-un magazin care comercializează astfel de produse. Aşa am găsit o frumuseţe de maşină de spălat pe site-ul Elefant.ro. E produsă de Samsung şi e una dintre cele mai sexy maşini de spălat 😀

masina-de-spalat-samsung-ww80h7410ew-le-1400-rpm-8-kg-clasa-aandandand_20_1

Mi-ar plăcea ca, într-o zi, să reuşesc să am o astfel de maşină de spălat rufe. Momentan este redusă de la 4.600 de lei la 2.969 de lei. Destul de notabilă reducerea. Suficient de frumoasă maşina, încât aş fi cumpărat-o dacă aveam banii ăştia pe card. Are moduri de silenţios, rapid şi eficient. Adică poate fi setată să nu fie zgomotoasă, dacă doarme copilul sau pisoiul, sau poate fi setată pe modul rapid pentru zilele în care ne grăbim, ori funcţia „spălare eco” (consum mai puţin de energie). Motorul acestui model de maşină de spălat este nu-ştiu-cum (nişte descrieri fancy) şi are 10 ani garanţie. Cu alte cuvinte, cei de la Samsung chiar s-au apucat serios să producă maşini de spălat alături de care să îmbătrânim 😀 Thumbs up fot quality and style! Şi pentru Elefant.ro, că are o astfel de maşină de spălat în magazinul online.

4 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  13/03/2016

  Mai scumpa sau mai ieftina, de generatie mai noua sau mai veche, important e sa avem o masina de spalat pentru ca eu sincer nu stiu cum au trait femeile fara ea pe vremuri.

  • Reply

   Ioana Radu

   14/03/2016

   In principiu orice tehnologie care ne-a usurat viata este ceva normal acum.

 • Reply

  Mihaela

  14/03/2016

  Suna tare bine! As schimba si eu masina mea de spalat, care face ca un tractor cu una din asta de fitze si m-as scutii si de calcatul hainelor.

  • Reply

   Ioana Radu

   14/03/2016

   Majoritatea masinilor sunt zgomotoase rau. Astea noi au functii silentioase 😀

Leave a Reply