Adv. & Stuff

Cu ochii în tavan

By | 18.03.2016 | 2 Comments

Mi-ar plăcea să intru într-un local (bar, pub, chestii d’astea) cu tavan casetat pentru a ascunde toate cablurile. Dar nu un tavan casetat clasic, ci unul tip grilă. Metalic, masculin, puternic şi cu un aspect interesant pentru un local nonconformist. Ar merge inclusiv în cluburi, iar luminile să bată din spatele grilei tavanului, blocând un pic traiectoria luminilor albastre. Asta pentru că m-am săturat de chestiile clasice. Să intru în localuri şi să văd peste tot acelaşi tip de parchet, aceleaşi mese din lemn masiv, acelaşi tavan trist cu aceleaşi becuri economice înşurubate în diverse lustre şi aplice. Mi-ar plăcea să văd şi altceva. Iar un tavan casetat tip grilă chiar mi-a atras atenţia când am intrat într-un magazin cu articole pentru bărbaţi.

Dacă vreţi ceva nou la capitolul amenajări interioare, un tavan casetat cred că e o chestie chiar mişto. Fie că-i vorba de bar, restaurant, magazin de haine, magazin cu scule, birouri firme ş.a.m.d. Uite, cam aşa arată cel la care m-am gândit când am scris rândurile astea:

tavan casetat tip grila

E genul de tavan care se foloseşte şi pentru unele aeroporturi. Este neutru, inspirând totodată o forţă aparte. Mie îmi plac accentele metalice de fel, atunci când e vorba de amenajări interioare.

Uite, când am avut nevoie de profile metalice pentru rigips, atunci am descoperit pentru prima oară tavanul casetat tip grilă într-un magazin online (emenatwork.ro). Şi cam tot de atunci îmi imaginez cum aş putea să agăţ de un astfel de tavan tot felul de chestii :)). Ştiu că sună un pic ciudat, dar gândeşte-te că, dacă de exemplu ai un local cu un astfel de tavan, de fiecare dată când se sărbătoreşte ceva poţi să atârni diverse chestii tematice de tavan. Steluţe aurii sclipicioase de Valentine’s Day, ca să creezi un cadru romantic fără clasicele şi greţoasele inimioare roşii. Sau un trifoi mare de St. Patrick’s Day, ori o prăjitură frumoasă imprimată pe un carton mare, imagine care să îi facă pe pofticioşi să comande delicioşenia cu pricina. Există o grămadă de soluţii prin care deţinătorii de localuri sau de magazine pot exploata un astfel de tavan în avantajul afacerii lor. 😉

Şi dacă tot am adus vorba de magazinul eMENatWORK.ro, să ştiţi că produsele lor se pot plăti şi în rate.

2 Comments

 • Reply

  Nicu

  19/03/2016

  Cred că ar schimba foarte mult interiorul unui loccal, dacă ar monta astfel de tavan. Este şi mult mai sigur.
  Oare în casă nu ar merge montat?

  • Reply

   Ioana Radu

   19/03/2016

   Pentru un design aparte, ar merge si in casa.

Leave a Reply