Diverse

Cum a ajuns Purina România să-l răsfețe pe Domnul Micu 😺

By | 11.12.2019 | 2 Comments

hrana umeda Purina One Bifensis pentru pisici

De câteva luni am un năzdrăvan de pisoi cu care mă chinui să nu postez fotografii și filmulețe non-stop, ca să nu stresez apropiații 😀 . Mi-e un drag de el de nici nu pot să explic. Îl pupăcesc în fiecare zi și am grijă să-i fie bine în orice moment. De exemplu atunci când plec vreo 2-3 ore de acasă îi las televizorul dat drumu, ca să nu se simtă singur singur și să-i fie urât… iar alteori îi las veioza aprinsă ca nu cumva să îi fie frică să stea pe întuneric atunci când am eu vreun curs seara la master. Per total e un răsfățat. L-am luat de pe stradă, l-am găsit plângând singur sub o mașină, astfel că mi-am zis că m-a ales el pe mine (e o vorbă printre iubitorii de pisici cum că ele ne aleg pe noi și cam așa e).

Ei bine, încă de când l-am adus acasă am avut grijă să aibă de toate. Cu hrana uscată am cam avut însă bătăi de cap. Prima oară i-am luat de la farmacia veterinară hrană uscată pentru juniori, genul care se vinde la kilogram, alegând-o pe cea mai scumpă. Nu prea i-a plăcut, așa că în următoarele zile am cumpărat trei pungi și o cutie cu hrană uscată pentru juniori – fiecare de la un brand diferit. Cel mai mult și mai mult i-a plăcut Purina One Bifensis. Ceea ce m-a bucurat cumva, pe de o parte pentru că prețul e super ok la ea, iar pe de altă parte pentru că văzusem reclamele alea frumoase de la TV pentru Purina One.

Câteva săptămâni mai târziu m-am înscris într-o campanie Purina One Bifensis de pe internet și am avut norocul să fiu selectată. M-am bucurat pentru faptul că Domnul Micu, pisoiul meu, îndrăgește crănțănelele de la brand-ul acesta și cumva eram scutită de niște cheltuieli dacă primeam o pungă sau două de hrană uscată. M-am bucurat însă și pentru faptul că în cadrul campaniei pufosul meu avea să primească și 21 de pliculețe cu hrană umedă tot Purina One Bifensis. Pliculețele de la brand-ul acesta nu le știa, astfel că a fost o bună ocazie să se delecteze cu ele.

hrana uscata si hrana umeda Purina One Bifensis pentru pisici

Chestia e că mare mi-a fost mirarea când am primit coletul de la Purina România și BuzzStore, pentru că am descoperit 3 pungi mari de hrană uscată, în vreme ce eu mă așteptam să primesc o pungă mică sau maxim două (dar mici). O să mânânce Domnul Micu o grămadă din ele, mă simt de parcă ar fi câștigat la loteria pisoilor ^_^. În plus, pe lângă cele 21 de pliculețe cu hrană umedă Purina One Bifensis, care să-i ajungă pentru un program de 3 săptămâni, în colet au fost 3 plicuri în plus & 3 pliante, pe care eu trebuie să le ofer altor 3 persoane care au pisoi. Misiune îndeplinită! Le-am dus unor colege de la master pentru pisicile și pisoii lor 😀 .

În cadrul campaniei la care am fost selectată, tipul de hrană uscată pe care l-am primit a fost Coat & Hairball. Este sortimentul care conține ingredientele necesare pentru o blană frumoasă și sănătoasă, ajutând totodată la eliminarea ghemotoacelor de păr. Ce-i drept, blana pisoiului a devenit treptat la fel de lucioasă ca părul meu după vopsire, când are luciul acela superb. Și e un pufos de abia reușesc să nu-l smotocesc 😀 .

Pe de altă parte, plicurile cu hrană umedă au fost de două feluri – Sensitive și Indoor Formula. Purina One Bifensis a conceput gama Sensitive pentru sănătatea și starea de bine a pisicilor cu digestie sensibilă. Cel de-al doilea sortiment primit, Indoor Formula, este un tip de hrană care reduce formarea ghemotoacelor de blană în stomac.

În afară de sortimentele menționate, mai există multe altele – atât pentru hrană uscată, cât și pentru hrană umedă. Le puteți vedea pe toate pe site-ul Purina.ro. Acolo găsiți de fapt atât sortimentele din gama Purina One Bifensis, despre care am scris eu azi, cât și pe toate celelalte ale brand-ului Purina (precum Gourmet, Felix, dar și hrana Purina dedicată cățeilor).

hrana uscata Purina One Bifensis pentru pisici

Am uitat să vă zic de surpriza surprizelor din colet 😀 . Domnul Micu a primit și un vas pentru hrană, un vas cu design special conceput pentru a se evita atingerea lui cu mustățile în timpul hrănirii. Nici nu știam că există așa ceva! Cam cât de tare e chestia asta? Răfăț mare de tot, care mă bucură și pe mine, dar și pe pufosul meu. Vasul acesta special, însă, nu se găsește de cumpărat, am văzut că scrie pe cutia de la el că e un produs promoțional și nu e destinat vânzării. Stați însă cu ochii pe pagina de facebook a brand-ului (Purina România), că dacă vreți un astfel de vas să știți când o fi să apară și la vânzare. Unde e cerere e și ofertă, nu? 😺

Paw paw to you, cat lover readers!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  11/12/2019

  Foarte drăguț domnul Micu.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/12/2019

   Mulțumesc mult! ♥

Leave a Reply