Review produse & servicii

Cum a fost gelul de curățare T-Zone

By | 09.01.2019 | 6 Comments

L-am dat gata și pe ăsta! E gol goluț. Ce vedeți în pozele din acest articol e cantitatea pe care o mai aveam în tub acum o săptămână sau două, dar între timp am terminat complet gelul de curățare T-Zone.

gelul de curățare T-Zone

O scurtă chestie de menționat înainte de a începe review-ul… ar fi faptul că numele acestor produse este Newtons Labs, însă pentru că li s-a spus de către consumatori în mod repetat T-Zone (de-a lungul câtorva ani), treptat cam ăsta le-a rămas numele oficial, ba chiar brand-ul schimbând recent ambalajul și scriind mult mai mare T-Zone… și destul de micuț “Newtons Labs”. Na, piața dictează unele chestii, nu e o chestie care ar trebui să ne mire 😀 .

Eu am descoperit produsele T-Zone / Newtons Labs când mi-am comandat niște șervețele pentru ten de pe Elefant. Erau ieftine, nu mai știu exact cât, în jur de 8 lei parcă. Am fost mulțumită de rezultatele obținute cu ele și am decis atunci că vreau să încerc și alte produse din gama asta, astfel că mi-am cumpărat gelul de curățare despre care vă vorbesc azi :D.

Dacă aveți ten gras, mixt sau acneic, stați pe aproape. Asta pentru că gelul de curățare T-Zone este conceput pentru a ține sub control excesul de sebum cu care ne confruntăm noi. Practic acest gel pentru spălarea tenului e pe bază de acid salicilic și extract de arbore de ceai, ingrediente extrem de cunoscute în lupta cu sebumul în exces. Totodată produsul are și efect antibacterian, ceea ce e un plus față de altele din aceeași categorie.

gel de curățare T-Zone

Ce am observat folosind acest gel de curățare? Este eficient, curățând bine tenul de uleiuri, sebum, praf și ce-o mai fi pe el. Efectul de matifiere nu durează însă o veșnicie, ceea ce e firesc, pentru că pentru asta au fost concepute creme, apă tonică, măști, tratamente și… tot așa. Cred că este unul dintre cele mai ieftine produse ale mele penru curățarea tenului. Dacă nu mă lasă memoria, m-a costat în jur de 20-25 de lei. Sper să nu mă înșel, dar puteți verifica voi pe net pentru orice eventualitate :D.

Pentru categoria de preț din care face parte este cu siguranță un produs bun. Eu, însă, am avut și altele mai bune, dar cu prețuri mai mari, deci se justifică oarecum diferența calității. Între noi fie vorba, nu pot spune că acesta de la T-Zone m-a dezamăgit cu ceva. Curăță bine tenul, că până la urmă acesta îi e rostul. Însă nu acționează și ca tratament, pe termen lung, așa cum e cazul dermatocosmeticelor.

gel de curățare T-Zone Newtons Labs

Am decis să păstrez recipientul lui pentru că e foarte practic și o să-l folosesc pentru alt produs de spălare a tenului, care vine într-un tub mai neprietenos (fără pompiță).

Dacă aveți ten gras, mixt sau acneic, dați o șansă gelului de curățare T-Zone dacă el se află în zona de buget pe care o alocați de obicei produselor pentru spălarea tenului. Și, ca recomandare, încercați și exfoliantul pentru ten de la T-Zone, că am avut deja două tuburi și chiar e foarte bun.

Produsele T-Zone se găsesc pe site-ul Elefant.ro, dar uneori dispar de tot și n-am idee de unde pot fi cumpărate din altă parte. Apar însă din nou pe site, din când în când. Cred că se epuizează repede, altfel nu-mi explic situația. Am văzut totuși că sunt și pe Amazon produse T-Zone / Newtons Labs, dar nu se merită de plătit transportul pentru unul sau două produse sub 50 de lei.

În concluzie gelul de curățare T-Zone este un produs eficient, drept dovadă că eu mi-am cumpărat și alte chestii de la acest brand 😀 .

Lots of hugs!

6 Comments

 • Reply

  Bratu Gabriela

  09/01/2019

  nu creddddd! zau ca le folosesti si tu? am incercat multe produse T-Zone si mi-au placut maxim. chiar pe la inceputul lunii am terminat si eu exact acelasi gel de curatare. eu sunt mega-incantata de produsele astea si chiar le vanez, doar ca le gasesc din ce in ce mai rar pe elefant… :((((

 • Reply

  Valeria Chertes

  09/01/2019

  Îmi place ce am citit despre el.

  • Reply

   Ioana Radu

   16/01/2019

   Ma bucur sa aud asta :D.

 • Reply

  Cristina

  09/01/2019

  am citit si la Gabriela Bratu despre el si am vazut ca il recumpara frecvent, iar acum il recomanzi si tu, deci trebuie neaparat sa mi-l iau si eu, mai ales ca ma regasesc 100% in problemele cu tenul pe care le-ai enumerat mai sus. Si produsul asta T Zone are un pret mult mai mic decat gelul de curatare pe care il folosesc in prezent. Il pun pe lista si cand am de facut cumparaturi pe Elefant mi-l iau neaparat.

  • Reply

   Ioana Radu

   16/01/2019

   Daaa, am vazut ca si ea foloseste produsele T Zone 😀 . Sper sa-ti placa si tie!

 • Reply

  Lamiita Petre

  11/01/2019

  Eu am tenul uscat, deci nu mi s-ar potrivi. Intrand insa pe site am vazut o crema de curatare in profunzime a porilor. Vad ca preturle sunt si pentru buzunarul meu. 😀

Leave a Reply