Review produse & servicii

Cum e apa lipozomală pentru ten

By | 12.02.2019 | 2 Comments

Aveam senzația că a trecut mai mult timp de când o folosesc, dar am calculat când am fost ultima oară la București, implicit atunci când am ajuns la programarea la Nomasvello și mi-am cumpărat și apa lipozomală pentru ten, astfel dându-mi seama că sunt două săptămâni de atunci. Am început să o folosesc exact din prima zi în care am cumpărat-o, deși aveam o loțiune demachiantă care-mi mai ajungea cam pentru zece zile și firesc era să o termin pe aceea și abia apoi să încerc noul meu produs. Dar, hey, voi rezistați mereu să începeți noile produse abia când se termină cele pe care le aveți deja în uz? Tentația e uneori destul de mare, așa-i? Așa a fost și în cazul meu cu apa lipozomală. M-am apucat să o folosesc încă din prima zi și am abandonat produsul anterior pe una din polițele biroului. Dar haideți să-ncepem cu începutul…

Cum e apa lipozomală pentru ten

De ce mi-am cumpărat apa lipozomală pentru ten?

În primul rând auzisem lucruri bune despre ea și chiar am avut de câteva ori ocazia să fie folosită la salon pe tenul meu – pentru că mergeam mai mereu machiată la salon, într-o zi am terminat mai devreme un pic ședința de epilare definitvă și am vrut să fac diagnoza facială gratuită, astfel că a trebuit să îmi curețe foarte bine tenul, iar pentru asta a fost folosită apa lipozomală; în altă zi am decis să folosesc punctele acumulate pe cardul de fidelitate pentru a-mi epila cu IPL puful de la perciuni + mustață, caz în care iar a fost nevoie să fiu demachiată bine de tot și s-a folosit din nou apa lipozomală. Cu alte cuvinte, din experiențele pe care le avusesem la salon cu acest produs îmi formasem deja o părere bună despre el.

În al doilea rând, mă gândeam de ceva vreme să renunț la demachierea cu loțiune demachiantă pentru că mi se părea că pierd cam mult timp, fiind nevoie să distribui cantitatea necesară pe fiecare dischetă, apoi să o întind bine și abia apoi să șterg tenul. Pentru mine, ca persoană pentru care timpul e foarte important, chestiile astea contează. Am decis că apa lipozomală de la Nomasvello e o opțiune bună pentru că e cu pulverizator. Dau de câteva ori pe o dischetă demachiantă și imediat apoi șterg teanul cu ea.

În al treilea rând, pentru că v-am zis că sunt mai multe motive pentru care mi-am dorit-o, e vorba de faptul că am ajuns în acel punct în care, în calitate de consumator, îmi doresc să folosesc produse din ce în ce mai bune. Iar apa lipozomală pentru curățarea tenului este în mod cert un pas înainte în rutina mea zilnică de îngrijire a tenului.

apa lipozomala Nomasvello

apa lipozomala Nomasvello

apa lipozomala Nomasvello

Cum este apa lipozomală pentru ten?

Pe partea de date cu caracter informativ pot să vă spun despre ea că e potrivită tuturor tipurilor de ten și are efect 3în1 – curăță, tonifică și tratează pielea (proprietăți de calmare și de hidratare). Este un produs conceput pentru toată zona feței, adică inclusiv pentru ochi, caz în care de regulă avem nevoie de demachiante mai bune ca să nu fim nevoite să “stresăm” prea tare pielea ochilor și pe cea din jurul lor. În tub se află 250ml de produs și poate fi găsit aici, adică direct pe site-ul brand-ului producător.

Cum este produsul acesta pentru mine? Eficient și practic. Sunt două calități care contează pentru mine. Eficiența e de la sine înțeleasă, că asta căutăm în toate produsele pe care ni le cumpărăm. Mă bucur că îndepărtează bine machiajul și că, dincolo de asta, nu usucă tenul, ci la finalul demachierii pielea se simte ok (neagresată și cu elasticitatea în parametri ok). Cât despre afirmația că apa lipozomală e un produs practic, păi e evident de ce anume, că pulverizatorul mă ajută să dozez ușor produsul și să-l folosesc imediat, fără să mă complic :D.

Folosesc acest produs în fiecare seară, înainte de aplicarea serului anti-imperfecțiuni (că viața cu ten mixt e destul de complicată, iar serul e un fel de tratament care mă ajută să nu-mi lucească fruntea, o să vă povestesc într-o zi și despre el).

O altă chestie care mă bucură în privința apei lipozomale este că, judecând după cantitatea folosită timp de două săptămâni (de când am cumpărat-o și până acum), o să-mi ajungă destul de mult timp. Preconizez că vor fi aproximativ 3 luni sau chiar un pic mai mult.

dermatocosmetice pentru demachiere

Nu uitați că demachierea și curățarea tenului în general e un pas important peste care nu trebuie să sărim la finalul fiecărei zile. Practic, chiar dacă avem și zile în care nu ne machiem, aerul e plin de praf, noxe de la mașini și poate și alte chestii de care n-avem habar în prezent. E important să curățăm tenul la finalul fiecărei zile ♥.

Lots of hugs!

2 Comments

 • Reply

  Valeria Chertes

  15/02/2019

  Mulțumesc pentru recomandare,nu știam de ea până acum.

 • Reply

  Bratu Gabriela

  15/02/2019

  si eu sustin demachierea, fie ca se face cu lapte demachiant, apa micelara sau bla bla. aerul prin care ne miscam nu e chiar cel mai curat din lume, asa ca e musai sa ajutam pielea. curatarea mi se pare pasul de baza. indiferent de momentul zilei

Leave a Reply