Diverse

Cum mă simt în tabăra Samsung?

By | 09.02.2017 | 7 Comments

05 Samsung Galaxy A5 2016

A trecut abia jumătate de an de când am intrat în tabăra celor cu smartphone Samsung. Înainte să fac pasul acesta am avut o relaţie de lungă durată cu un Sony Xperia SL şi ulterior cu un Allview P6 Energy. Ambele mi-au plăcut foarte mult. Privind din exterior, mi se părea că toată lumea e împărţită în două mari categorii: Samsung şi Apple. Toate celelalte brand-uri de smartphone-uri erau încadrate la “altele”, ca o lege nescrisă. Chiar şi una dintre prietenele mele avea Samsung. Prima oară un Galaxy S4 mini, ulterior trecând la un Samsung J5, achiziţie pe care a făcut-o în vreme ce lucra la Arsis, unul din partenerii Vodafone. Prin intermediul ei am ajuns să ştiu şi eu unele promoţii, căci treceam des pe la ea, fie să-i las o cafea sau nişte covrigi, fie doar să-mi plătesc abonamentul. Ba chiar mi-am şi reînnoit abonamentul la ea. Nu mai ştiu de ani buni cum e viaţa fără abonament. Mi-aduc aminte că am făcut trecerea asta într-un moment în care rămăsesem fără credit tocmai când aveam mare nevoie să efectuez un apel. Cred că sunt mai bine de 6 ani de atunci…

Ideea principală este faptul că tabăra Samsung mă prinde destul de bine. În prezent am un Galaxy A5 2016, pe care l-am primit cadou anul trecut şi de care sunt tare mândră. Cred că o să-l ţin vreo 2 ani sau chiar mai mult. Deşi admit că mai arunc uneori ochii la promoţii telefoane, fie pe site-ul Arsis, fie când ajung în magazin să-mi plătesc factura. Sunt mulţumită de al meu smartphone, însă îmi sclipesc ochii după un HTC sau un alt Xperia. Mi-e dor de Xperia pe care l-am avut. Nu a fost diferenţă mare între el şi Samsungul de acum, însă telefonul cu pricina a fost alături de mine într-o perioadă a vieţii destul de tumultoasă, motiv pentru care sunt atât de ataşată de acest brand.

Am văzut că în prezent este la ofertă Sony Xperia X. Face parte din categoria smartphone-urilor de top şi arată impecabil :D. Mi-ar fi plăcut să se facă un parteneriat între brand-uri şi să existe Xperia cu iOS. Ar fi fost de vis! :)). Ştiu că iOS-ul este un sistem de operare foarte stabil, chiar cel mai bun dintre toate existente în prezent, însă la partea de design încă mai cred că unele smartphone-uri arată mai badass decât iPhone-ul. Nu aruncaţi cu roşii în mine, fiecare cu piticii lui, ok? 😀 .

Eu ţi-am zis cum mă simt în tabăra Samsung şi-ţi mai spun şi că mă bucur mult că sunt posesoarea lui Galaxy A5 2016. Tu în ce tabără eşti şi cât de mulţumit(ă) eşti de gadget-ul din dotare?

7 Comments

 • Reply

  Teodora

  09/02/2017

  Apple, doar din motiv de marime :)) Cand am renuntat la marea mea dragoste denumita Blackberry, am ales iphone 5S pentru ca era mai mic decat Samsung. Am tendinta sa scap pe jos telefoanele si cu cat sunt mai mari, cu atat pica mai repede. My better half si-a luat iphone 7 si mi-a scapat din mana dupa mai putin de 10 secunde de tinut.

  • Reply

   Ioana Radu

   09/02/2017

   Eu nu prea le scap din mana. Nu telefoanele. In schimb scap alte obiecte :)).

 • Reply

  Cristina Dragomir

  09/02/2017

  A5 si eu, dar nu din 2016. Sincer, nu cred ca il schimb anul asta si nici nu ma plang de asta. E un telefon foarte bun si arata ca nou (pot sa ma laud ca am mare grija de telefoanele mele). Sotul meu are si el tot un samsung, un J5 2016. Si el e la fel de multumit.

  • Reply

   Ioana Radu

   10/02/2017

   Ce tare! Noi doua avem telefoane aproape identice 😀

 • Reply

  Marius

  10/02/2017

  Si eu am Samsung Galaxy A5 2016!! Sunt multumit de el ca telefon, si recunosc ca mi s-a blocat de cateva ori. Ramanea blocat cu ecranul negru si nu raspundea la nicio comanda. Insa l-am lasat cateva minute pe masa si si-a revenit.

  • Reply

   Ioana Radu

   10/02/2017

   Al meu n-a avut nimic pana acum, de asta sunt si foarte multumita de el. In vreo jumatate de an de cand il am nu s-a blocat niciodata si nu mi-a facut nicio alta figura. Sper sa-i tina obiceiul 😀

 • Reply

  Ciprian

  13/02/2017

  Eu am Iphone 6, dar am un pieten bun care are Samsung de vreo 2 ani si e multumit de el. Gusturile nu se discuta in materie de telefoane mobile, dar daca esti blogger ai nevoie de unul bun ca sa faci poze de top. Indiferent ca e Samsung sau Iphone.

Leave a Reply