Adv. & Stuff

Cum să faci bani ca blogger via Profitshare & QuickMobile

By | 22.04.2015 | 1 Comment

Ei, bine, banii nu pică din cer şi asta deja nu mai e o noutate. Dar există soluţii care vă pot ajuta să câştigaţi sume frumuşele dacă deţineţi un blog sau un site. Eu, admit, am pornit la drum cu acest blog având alte idei şi ani de zile am refuzat să scriu articole publicitare. Dacă stau bine să mă gândesc, cred că am la activ mai puţin de un an în sfera asta a publicităţii. Şi îmi aleg cu mare grijă produsele despre care vreau să scriu. Până la urmă blogul acesta e o parte din sufleţelul meu şi vreau să mă asigur că scriu doar despre chestii care merită.

Ştiu că eu am tras draperiile mult prea multă vreme în ceea ce priveşte publicitatea online, deşi am un blog puternic, dar mă gândesc să am obraz şi să împart cu voi, aceia care sunteţi dornici să aflaţi câteva amănunte “din culise”, câteva metode prin care puteţi câştiga bani prin intermediul blogului sau site-ului pe care îl deţineţi.

Profitshare este una dintre cele mai puternice platforme, drept dovadă stă faptul că este folosită şi de cei mai puternici bloggeri din România. Cel mai nou şi mai puternic advertiser din portofoliul celor de la Profitshare este… QuickMobile!

CaptureGama QuickMobile include peste 6000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Mai mult, QuickMobile oferă comisioane ce depășesc media oferită de advertiserii IT&C din rețelele de marketing afiliat, respectiv 3% pentru Telefoane și Tablete, 10% pentru produsele din categoria Gadgets, 20% pentru articolele din categoria Accesorii, 20% pentru produsele din categoria Branduri de lux.

Cu alte cuvinte, dacă scrieţi despre unul sau mai multe produse din gama oferită de cei de la QuickMobile iar unul dintre cititori decide să achiziţioneze un produs de pe site-ul lor… un anumit procent din suma pe care el o plăteşte intră în buzunarul vostru. Simplu, nu-i aşa? Nu contează că scrieţi despre un telefon pe care îl folosiţi în prezent şi despre care ştiţi o mulţime de chestii, sau dacă vorbiţi despre o tabletă despre care aţi citit pe forumuri şi ştiţi cam la ce nivel se situează… important este să scrieţi articole bine documentate, articole care să descrie produsul aşa cum este el, cu plusuri şi minusuri. Onestitatea este apreciată. Încă. Şi are capacitatea de a vă aduce câţiva bănuţi. Sau “câţiva mai mulţi” dacă descoperiţi cheia succesului în advertising 😀

So… Go with QuickMobile & Profitshare!

One Comments

  • Reply

    Cristi

    17/05/2015

    Quickmobile este un adevarat site si cred ca are o vechime de peste 7 ani cea ce inseamna ca si-a creat foarte multi cumparatori fideli. Mai mult am vazut ca ofera telefoane la youtuberi pentru mai multa promovare si lucruri de genu, si cred ca incurand vor ajunge si la tv daca nu au facut-o deja. Baietii fac o treaba buna si trebuie apreciati sa speram ca o sa mai apara si alte magazine online care sa ofere calitate si seriozitate cum o fac cei de la quickmobile.

Leave a Reply