Adv. & Stuff

Curăţare canapele la domiciliu? Yes, please!

By | 31.03.2016 | 5 Comments

Despre utilitatea companiilor care oferă servicii de curăţenie s-a discutat de nenumărate ori. Există multe situaţii în care nu ne putem descurca fără ajutorul cuiva. Ce facem, de exemplu, în situaţia în care deţinem o companie? Suprafaţa spaţiilor destinate birourilor este foarte mare. Putem apela la ziarele pentru mica publicitate şi putem începe căutarea persoanelor interesate de a oferi astfel de servicii. Însă va dura mult şi nu vom avea garanţia că putem găsi atât de multe persoane care să ne ajute să curăţăm spaţii atât de generoase…

Mai există şi cazul propriului cămin. De-a lungul timpului obiectele din casă se pot umple de praf sau se pot murdări. Cu toţii ştim că cei mici ne menţin în formă permanent. Joaca lor este importantă, iar restricţiile este bine să le evităm cât putem de mult. Ce soluţii avem dacă într-o dimineaţă ne-am trezit târziu şi somnoroşi am răsturnat ceaşca plină cu cafea pe fotoliu sau chiar pe canapea?

O companie specializată în servicii de curăţenie ne poate salva întotdeauna de la astfel de situaţii neplăcute şi incomode! Este mult mai simplu să formăm un număr de telefon şi să spunem în ce impas ne aflăm, decât să începem să căutăm peste tot o persoană dispusă să ne ajute cu astfel de probleme. Ofertele companiilor de curăţenie existente în acest moment pe piaţă sunt atât de variate şi avantajoase încât grijile dumneavoastră nu îşi mai au rostul!

Viva Clean este o companie care pune la dispoziţia persoanelor interesate servicii de curăţenie birouri, servicii de curăţenie la domiciliu, precum şi servicii de curăţare mochetă şi spălare canapele şi fotolii tot la domiciliu.

Pentru cei preocupaţi de felul în care arată propria locuinţă, vă garantăm că aceasta va arăta impecabil! Cele mai utile servicii de curăţenie s-au dovedit dintotdeauna a fi serviciile de curăţare mochete şi serviciile de curăţare canapele la domiciliu. Fotoliile şi canapelele sunt cele mai expuse piese de mobilier la depunerile de praf, în primul rând. La prima vedere se poate spune că arată bine, însa în realitate vă garantăm că sunt pline de praf şi bacterii, ca multe alte lucruri din jurul nostru. Serviciile Viva Clean de curăţare canapele la domiciliu vă pot ajuta să scăpaţi repede de acarieni, pete şi microbi în cel mai eficient mod posibil.

Metodele lor de curăţare sunt foarte apreciate de foştii şi actualii clienţi şi oferă soluţii pentru timp îndelungat. Ce ar însemna dacă am fi nevoiţi să schimbăm canapeaua ori de câte ori se murdăreşte?

Metoda de curăţare a celor de la Viva Clean pentru canapelele şi fotoliile fabricate din burete presupune folosirea aparatului de inserţie-extracţie cu apă caldă şi detergent special. Ce se întâmplă mai precis pe perioada curăţării? Pentru început canapeaua sau fotoliul se stropeşte cu o soluţie specială. Se aplică mişcări repetate în zona respectivă până când pata dispare şi locul devine curat. Prin extracţie se îndepărtează apa şi se aşteaptă să se usuce.

Inclusiv cele mai dificile pete pot fi îndepărtate în felul acesta în proporţie de 90%. Câteva avantaje ale unei astfel de metode profesionale de curăţare ar fi următoarele: miros foarte plăcut, întărirea fibrelor textile, eliminarea acarienilor, împrospătarea culorilor, risc foarte scăzut la toxicitate şi la dezvoltarea alergiilor, curăţare impecabilă.

Trebuie să mai ştiţi că acestea nu sunt singurele lucruri minunate pe care cei de la Viva Clean le pot face pentru noi. Ei sunt cei care se pot ocupa de curăţenia întregii locuinţe, de la spălarea uşilor, a geamurilor şi a pervazurilor, până la curăţarea aragazului, curăţarea aparaturii de birou, a corpurilor de iluminat şi a caloriferelor, ştergerea prafului, dezgheţarea frigiderului ş.a.m.d.

Ar fi prea frumos să fie adevarăt, va spune multă lume! Cu toate acestea să ştiţi că este foarte adevărat ceea ce citiţi aici.

Este suficient să formaţi numărul de telefon prezentat pe site-ul VivaClean.ro şi casa va străluci de curăţenie! 😀

living room

5 Comments

 • Reply

  cristina dragomir

  31/03/2016

  Me toooo. Eu am frecat la ea o zi intreaga si tot avea pete. Asta anul trecut. Anul asta are de ales al meu sot, ori o curata el, ori cheama o firma specializata. Eu nu ma mai bag.

  • Reply

   Ioana Radu

   31/03/2016

   Presimt ca o sa vrea firma specializata 😀

 • Reply

  Nicu

  04/04/2016

  Să ştii că pentru mine ar fi cel mai bun lucru posibil. Să vină cineva să îmi cureţe cum trebuie canapelele, covorul sau să şteargă geamurile pe exterior.
  Dar nu cred că s-ar deplasa până la Bacău pentru atâta.

  • Reply

   Ioana Radu

   04/04/2016

   Trebuie sa existe niste firme de curatenie in fiecare judet 😀

 • Reply

  Adriana

  15/02/2018

  Foarte bun articolul, multumesc pentru recomandare, am niste canapele vechi care nu au fost curatate de mult timp si acest gen de serviciu cred ca va fi solutia.

Leave a Reply