Adv. & Stuff

Dacă ar trebui să aleg nişte pantofi sport care să nu fie roz…

By | 17.11.2016 | 4 Comments

Inevitabilul s-a produs! 😀 Prietena mea, după ce a văzut materialul pe care l-am scris ieri despre adidaşii roz Skechers, m-a întrebat mai în joacă, mai în serios… ce pantofi sport aş alege dacă nu aş avea ca opţiune rozul? Am şi câteva perechi fără roz, nu zic nu, doar că asta-i una dintre cele două culori preferate ale mele. Însă dau curs întrebării ei în mod public, aici, pe blog, căci poate mai sunt persoane care au ridicat acelaşi semn de întrebare după articolul de ieri 😀 .

Şi? Ce aş alege? Vorba multă, sărăcia omului, păi nu? Aşadar iată o pereche de pantofi sport Puma pe care n-aş ezita să-i cumpăr:

pantofi-casul-sport-puma

Sunt cam la acelaşi preţ cu adidaşii de ieri. Costă 360 de lei la preţ întreg, iar acum sunt reduşi cu 22% şi costă 280 de lei. Se numesc Puma XT 0 Filtered WN. În afara de varianta gri&corai, mai sunt disponibili într-o altă combinaţie de culori, tot la ZorileStore.ro. Însă, la fel cum am menţionat şi ieri, aştept să văd dacă se încadrează în promoţiile de Black Friday şi, dacă da, care va fi preţul. Fingers crossed :D. Evenimentul de reduceri de la ei începe pe 18 noiembrie (so so close!), iar preţurile au promis să intre la apă până la maxim 60%. Bine ar fi să se micşoreze fix la una dintre perechile de adidaşi pe care am pus eu ochii. Asta aş numi eu noroc ^_^ sau good karma.

Îmi place foarte mult şi modelul de adidaşi din articolul acesta, de azi. Cam la fel de mult ca modelul despre care am scris ieri. Însă sunt stiluri diferite şi n-aş putea spune că unul îmi place mai mult decât celălalt. Pe cei roz, desigur, aş putea să-i port în mai puţine combinaţii, însă sunt mai rebeli, ca sufletul meu. Pumele de azi, în schimb, sunt mai serioase, exact genul spre care încerc să mă îndrept. Mi-am schimbat stilul vestimentar destul de mult în ultimii 5 ani şi sunt curioasă cum voi fi peste alţi 5 ani. Cred că Pumele astea, prin faptul că sunt mai versatile, s-ar potrivi mai mult cu genul de outfit-uri spre care mă îndrept în prezent. Cred că reducerile de Black Friday vor avea ultimul cuvânt în ceea ce priveşte situaţia asta cu Puma XT 0 Filtered WN versus Skechers OG 92. Dacă ai ratat articolul de ieri, despre modelul de la Skechers, îl găseşti aici. 😉

4 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  18/11/2016

  si tu esti cu roz, Brutus? Eu anul asta am zis pas si mi-am luat pe alb si pe negru. Am destule perechi de pantofi sport roz sau cu roz. Si la brand ne potrivim. Si eu sunt fan Puma si nu m-au dezamagit niciodata.

  • Reply

   Ioana Radu

   18/11/2016

   Nike e brandul meu de suflet, insa toate perechile pe care le-am avut s-au rupt mult mai repede decat cele de la Puma si Adidas. Ultimele mentionate chiar sunt de cursa lunga.

 • Reply

  Alin

  21/11/2016

  Indiferent de firma care produce adidasii eu mereu am preferat sa fie cu talpa spumanta. Adidasii trebuie sa fie usori si sa ajute glezna atunci cand alergi prin parc sau pe strazi. La culoare nu ma bag pentru ca eu ca barbat nu pot sa port roz.

  • Reply

   Ioana Radu

   23/11/2016

   Da, ai dreptate, conteaza mult si aspectul asta. Adesea tin cont de el.

Leave a Reply