Dacă eşti politician, deghizează-te!

…în caz contrar, pentru ceea ce îţi place să faci în timpul liber, rişti să fii batjocorit de colegii de breaslă.
Dacă în supermarket stai spate-n spate cu un alt politician (acesta din tabăra adversă), e clar că se consideră complot! Dacă vrei să mergi la un meci de fotbal, ţii cu partidul X! Se aruncă cu ouă-n tine! Dacă vrei să mergi la un meci de baschet, ţii cu Y şi din nou se aruncă cu alimente.

Voi, ăştia care vă jucaţi de-a politicienii, lăsaţi oamenii să facă ce vrea basca lor în timpul liber! În loc să vă intereseze ce ar trebui să se facă şi cum anume să fie distribuiţi banii publici, pe unii vă interesează mai mult cine ce face-n TIMPUL LUI liber.

Ruşinică, nea Ioane! Lasă-ţi colegul de uniune să meargă să vadă ce meci vrea el! Şi dacă vrea să stea lângă Boriga sau lângă vreo blondă apetisantă, atunci acolo să stea.
Şi mai sunt ca tine, ştim! Din toate partidele, că nu ţin partea nimănui.

One comment on “Dacă eşti politician, deghizează-te!”

  1. Marius says:

    Poza este doar vârful aisbergului, discuțiile pot fi asociate mai multor culori parlamentare! In fine ideea e ca PDL va fi galvanizat cu PNL. Stimatul Volintiru este un adevărat magnet care atrage membri din partidul incolor. Si ca veni vorba de timpul liber! Marile afaceri s-au făcut la o bere sau la un meci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>