Review produse & servicii, Women's World

Dancing Queen • Liquid Eyeshadow SWATCH • Melkior Professional

By | 01.11.2020 | 0 Comment

Care e bucuria din lucrurile mărunte? Uneori zilele sunt atât de neprietenoase încât până și eu stau și mă gândesc ce mai are însemnătate în jurul meu și pentru ce ne consumăm energia și pasiunea. Realizez ușor că fiecare dintre noi are ceva care-i face inima să tresară sau care îi aprinde o licărire oricât de mică în ochi. Mie, de exemplu, îmi place să mă plimb prin mulțime, aglomerția mă face să mă simt liberă. La fel și sclipiciul și paietele, care în mod firesc sunt total opuse stilului meu vestimentar cuminte/standard. E ceva acolo în fiecare linie fină de eyeliner argintiu sau iluminator care strălucește nu doar sub razele soarelui, ci și sub lumina becului.

L e t . i t . s h i n e . !

Din acest motiv pentru mine a fost o bucurie să descopăr una din cele 3 nuanțe de fard lichid lansate de curând de Melkior Professional. Dancing Queen se numește argintiul aflat în posesia mea. E ca o bucățică dintr-o stea pisată și pusă într-un recipient tubular. Le puteți vedea mai jos pe toate cele 3, colecția purtând numele CYBER MOOD 11232.

melkior professional liquid eyeshadow collection

melkior professional liquid eyeshadow dancing queen

Partea frumoasă cu fardurile lichide este că ele pot fi folosite și pentru a intensifica un machiaj de eveniment, dar pot fi aplicate și cu o pensulă subțire pe post de eyeliner, pentru a da un aer aparte zilelor de luni sau pentru a marca zilele magnifice de vineri 😀 .

Acest fard Dancing Queen din noua colecție lansată de Melkior Professional se găsește deja în magazinele fizice ale brand-ului din toată țara, cât și în magazinul online melkior.ro. Lansarea oficială a avut loc pe 14 octombrie 2020. Produsul are textura cremoasă, însă ca formulă este pe bază de apă. Se aplică ușor, este intens metalizat și strălucitor, iar efectul e de durată. Eu tot aștept un weekend în care timpul să-mi permită să experimentez mai multe machiaje cu acest produs și să vă colorez feed-ul de instagram ♥. Sau, mai degrabă, să-l fac un pic să strălucească :D, pentru că până la urmă e vorba de un fard lichid strălucitor.

Un detaiu mic care mă face, la final de zi grea și lungă, să zâmbesc.
Fiecare cu ale lui momente, lucruri mici care contează.

Ca să vă faceți o idee asupra lui, am ales să fac swatch, testându-l pe braț (fotografia este făcută la lumină neutră, care ajută la redarea clară a nuanțelor).

melkior professional liquid eyeshadow dancing queen swatch

Totodată, mai jos puteți vedea și cum anume l-am folosit eu până acum – într-o zi l-am integrat în machiajul clasic cu eyeliner negru trasând cu o pensulă doar o linie fină argintie pe lângă cea de tuș negru; în altă zi l-am folosit cam pe jumătate din pleoapă, pentru un machiaj intens, de seară / de eveniment. Ceea ce am putut observa când l-am folosit pe jumătate de pleoapă e că se realizează ușor trecerea de la fard clasic la acest fard lichid cremos. În plus, dacă aplicați culoare peste argintiu, acesta împrumută nuanța însă continuă să sclipească.

As I said before… L e t • i t • s h i n e !

melkior professional liquid eyeshadow dancing queen

melkior professional liquid eyeshadow dancing queen

Puteți vedea pe site-ul Melkior.ro toate nuanțele disponibile ale acestui fard lichid cremos, cât și multe alte produse de beauty & make-up.

Cheers!

Leave a Reply