Diverse

Dantura îngrijită e Sexy AF!

By | 31.01.2021 | 0 Comment

Îngrijirea danturii ar trebui să fie o normalitate, unul dintre primele chestii pe care le facem dimineața și totodată unul dintre ultimele din fiecare seară. La fel ca vizitele periodice la cabinetul stomatologic. Dar îngrijirea danturii nu e chiar o normalitate, pentru că mulți dintre noi creștem în România cu lipsuri financiare care ne învață să mergem la dentist abia atunci când ceva doare, când e musai să mergem, când nu mai avem nicio altă cale. Iată unul dintre motivele pentru care banii sunt importanți în viață. Îngrijirea danturii costă. Mai devreme sau mai târziu fiecare dintre noi trece pragul cabinetului dentistului, însă ceea ce vreau să înțelegem cât mai mulți astăzi este că o dantură îngrijită nu e doar o necesitate, ci și o investiție în imaginea noastră.

dantura ingrijita - colgate pro gum health ata dentara

Am crescut dorindu-mi din tot sufletul aparat dentar, lucru pe care părinții mei nu și-l permiteau sau nu era o necesitate. Am crescut dorindu-mi să muncesc foarte mult, suficient încât să pot merge periodic la dentist, dincolo de a avea posibilitatea să plătesc un aparat dentar (care e scump al naibii, dar necesar pentru sănătatea danturii, nu doar pentru estetică). Și pentru că am făcut multe sacrificii în privința asta, am și pretenția ca persoana de lângă mine să aibă dantura perfectă. Repet, dantura îngrijită e sexy! Și mi-am luat băiat cu dantură superbă ^_^ .

Vă încurajez pe aceia dintre voi care aveți probleme dentare să vă gândiți cât de mult contează aspectul danturii. Banii oricum se duc, indiferent că îi dăm la stomatolog, la restaurant sau pe piese auto. În condițiile acestea, de ce să nu-i dăm și la stomatolog? Mai devreme, cât mai din timp, cât încă nu costă vizitele stomatologice două averi. După rezolvarea tuturor problemelor dentare, singurele cheltuieli vor mai fi doar cele minime, de întreținere. Adică pasta de dinți, eventual o ață dentară (ajută la prevenirea muuultor probleme) și detartraj de două ori pe an.

Nici măcar nu contează ce pastă de dinți vreți să folosiți, că e Opalescence, Lacalut, Curaprox, Colgate ș.a.m.d., ci contează igiena dentară în sine, periajul de două ori pe zi și folosirea aței dentare (măcar din când în când, dacă nu zilnic). Dacă plusați și cu apă de gură Listerine sau de la orice alt brand vreți voi, much better! Respirație proaspătă, dantură sănătoasă, deja bifăm cam tot ce trebuie pentru un sărut pentru care o să vrem să ne întoarcem 😉 .

Banii investiți în propria persoană nu sunt niciodată bani pierduți. Cheers!

Leave a Reply