De ce e bine să ai în casă un tensiometru de încheietură

Viaţa e frumoasă, pe alocuri dificilă, drumul fiind pavat cu tot felul de materiale (mai mult sau mai puţin cunoscute, mai mult sau mai puţin prietenoase). În general nu ne facem griji pentru nimic până când intrăm pe nepregătite în aşa numita „perioadă adolescentină”. De acolo „învăţăm” cum să ne îngrijorăm. Începem, firesc, cu lucruri care nu contează mai deloc. Ne îngrijorăm că ne place de cineva sau că altcineva nu ne place pe noi. Mai târziu, când mergem la facultate, ne îngrijorăm din cu totul alte chestii. Chirie, întreţinere, gătit… Un pic şi mai târziu de atât începem să ne îngrijorăm pentru job, apoi pentru timpul liber (care probabil nu există), apoi pentru bani… Pot continua lista asta până când te plictiseşti şi tu şi mă plictisesc şi eu. Ideea este că toate se adună. Poate n-am scris suficient de clar. Ideea este că TOATE se adună. Şi vine un moment în care ţi se face rău şi habar n-ai ce te-a lovit. Iar în momentul respectiv, când sângele ţi-o ia razna prin vene, ai vrea să ai în casă un tensiometru. Eventual unul adaptat generaţiei din care faci parte, aşa cum e cazul unui tensiometru digital de încheietură de la Sendo, din gama smart.

tensiometru de încheietură

Iată câteva motive pentru care e bine să ai în casă un tensiometru de încheietură:
• Este uşor de folosit.
• Trece timpul, fie că vrem sau nu, aşa cum menţionam şi mai sus, astfel că vine o vreme în care chiar avem nevoie de un astfel de gadget în casă, fie că vrem sau nu să recunoaştem.
• Ne ajută când tensiunea o ia razna (în cazul în care tensiunea e de vină pentru starea de rău care ne încearcă, măcar ştim să luăm ceva în acest caz şi, când ne liniştim, să mergem la cabinetul medicului de familie… asta în cazul în care n-am avut până în acel moment probleme cu tensiunea).

Un tensiometru digital cred că este singura variantă acceptată de generaţia noastră. Nu-i un lucru rău, până la urmă, deoarece tehnologia există pentru a ne uşura viaţa. Iar tensiometrul digital pentru încheietură e chiar simplu de folosit şi are şi un preţ de bun simţ. Dacă sunteţi interesaţi de un astfel de produs, cel mai bine este să vă informaţi direct pe site-ul producătorului, adică pe www.sendo.info/ro. În cadrul acestui proces de informare e bină totodată să citiţi câte ceva şi despre fibrilaţiile atriale, dar şi să mergeţi la medic pentru a obţine păreri avizate.

Be safe! Doar fiind sănătoşi ne putem bucura de viaţă ♥.

One comment on “De ce e bine să ai în casă un tensiometru de încheietură”

  1. sa stii ca eu am un tensiometru de incheietura in casa si o tanti s-a gasit sa imi spuna ca nu e bun. Am intrebat medicul de familie si mi-a zis ca e foarte bun, ca nu e la fel de precis ca cele pe care le folosesc la spital dar orientativ sunt foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>