Adv. & Stuff

De ce este important sa ai un mediu de lucru curat

By | 23.05.2018 | 2 Comments

Nu-i urma de indoiala, curatenia la locul de munca reprezinta o conditie esentiala pentru mentinerea unui mediu placut de lucru, crescand productivitatea angajatilor si ajutand la crearea si promovarea unei imagini corecte si pozitive despre companie. Indiferent daca ne place sau nu sa acceptam, curatenia si locul in care se prezinta biroul sau locul de munca spune foarte multe despre companie. De regula, angajatii sunt cei care apreciaza momentele in care exista un miros placut in birou, iar spatiul de lucru este foarte curat. In aceeasi masura, mizeria si dezordinea nu doar contribuie la cresterea riscului de infestare cu virusi, ci ne si obosesc pe cei mai multi dintre noi.

Specialistii spun ca o banala aspirare nu este suficienta pentru ca praful sa nu fie inspirat de tot personalul companiei, ba chiar se cere o curatare amanuntita a covoarelor si a pardoselii. De regula, cei mai multi antreprenori aleg de cateva ori pe an o spalare mecanizata a pardoselii spatiului de lucru.

De asemenea, aparatura de birouri si mobilierul sunt foarte importante, in timp ce tastaturile computerelor sunt medii propice pentru dezvoltarea bacteriilor, motiv pentru care acestea trebuie sa fie dezinfectate si curatate saptamanal. Daca birourile trebuie sa fie curatate aproape zilnic cu solutii speciale care impiedica depunerea prafului pentru o perioada de timp, grupurile sanitare si oficiile trebuie sa fie dezinfectate zilnic deoarece bacteriile se depun si se transfera ulterior. In plus, caloriferele pot deveni refugiul insectelor si al prafului daca nu sunt curatate asa cum ar trebui.

Toate acestea nu au fost importante pentru multi antreprenori pana cand nu au descoperit o firma serioasa de curatenie. Ca oameni de afaceri, au inteles cat de importanta este siguranta, dar si bunastarea angajatilor, asa ca au ales sa apeleze la o firma de curatenie birouri Bucuresti a caror angajati aproape ca le-au devenit prieteni intre timp. Majoritatea au cautat o firma care foloseste produse de curatenie profesionale, care are aparatura potrivita si care sa poata ajuta / oferi servicii de curatenie in functie de timpul disponibil pe care il au ei, in calitate de reprezentanti ai diferitelor firme.

Atentie, insa! Nu toate firmele fac ceea ce promit, asa ca trebuie sa alegeti o firma care are recomandari, o firma serioasa, profi. Am vazut ca multi recomanda curatenieprofi.ro – firma de curatenie Bucuresti & Constanta.

De asemenea, firmele de curatenie ofera o serie de avantaje care trebuie sa fie luate in considerare, incepand de la faptul ca pun la dispozitie clientilor sai un personal specializat care se potriveste nevoilor fiecarui client si care acorda o atentie sporita detaliilor. Totodata, firmele de curatenie ofera cele mai bune solutii in functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie, dar si in concordanta cu cerintele si asteptarile clientilor.

curatenie

2 Comments

 • Reply

  Camelia Covaci

  25/05/2018

  Ce pot sa spun, decat ca este un aspect vital pentru a munci cu drag si spor si a veni cu placere la job in fiecare dimineata. Imaginea oricarei firme se reflecta si in asta: in gradul de curatenie evidenta.

 • Reply

  Cristina Dragomir

  25/05/2018

  Eu sunt alergica la mizerie si praf. E o alergie la nivel psihic mai exact. Daca privesc spre fereastra si vad praf pe mobila ma apuca toti nervii si nu ma mai pot concentra pe ce am de facut. Cred ca la mine asta e motivul principal pentru care imi doresc sa fie mereu curat la locul de munca.

Leave a Reply