Adv. & Stuff

De ce să porți un rucsac de damă

By | 01.12.2018 | 1 Comment

Practic și comod, rucsacul a devenit o alternativă pe care o preferăm de multe ori în detrimentul genții clasice. Din fericire, rucsacul nu mai este de multă vreme o piesă dedicată doar liceenilor. Așadar, indiferent de vârstă, doamnele și domnișoarele din întreaga lume adoptă această variantă.

rucsac de damă

Dacă te-ai întrebat ce motive ai avea să alegi un rucsac piele damă, ei bine în continuare îți prezentăm o listă cu câteva dintre cele mai convingătoare motive:
● Design funcțional
Dincolo de aspectul estetic – care, trebuie să recunoaștem, de multe ori ne convinge din prima atunci când ne lăsăm purtate de val – un rucsac piele damă are utilitatea sa. În magazinele de fashion găsești rucsacuri damă foarte bine compartimentate, cu o mulțime de buzunare. Dacă alegi un ghiozdan încăpător, vei putea pune o mulțime de lucruri în el – de la arsenalul de înfrumusețare, până la agende și eșarfe. În plus, specialiștii susțin că un rucsac damă trebuie să aibă cât mai multe compartimente și să nu depășească 15% din greutatea corporală a purtătoarei.

● Un plus de culoare ținutei
Pe piața de rucsacuri există o multitudine de variante – astfel, poți alege un model simplu sau unul sofisticat în funcție de preferințe. De asemenea, poți opta pentru un ghiozdan în culori vii care să confere un plus de culoare ținutei tale.
Așadar, indiferent de culoarea pentru care optezi – negru, nude sau alte nuanțe vesele, rucsacul este un accesoriu indispensabil garderobei tale, ce se poate potrivi perfect cu o mulțime de ținute.

● Aspect estetic
Rucsacul de piele poate fi o alegere feminină și elegantă, dar contează și ținuta la care îl asortezi. Nu te feri de combinații îndrăznețe sau inedite! Optează pentru o rochie de zi sau de seară, ori poate chiar pentru un costum simplu. Ai atâtea variante la dispoziție! De asemenea, ține cont de faptul că un rucsac de calitate trebuie să aibă 2-3 bretele ușor de reglat și confortabile în același timp.

● Un plus de originalitate
Femeia modernă are nevoie de mici accesorii care să o pună în valoare. Un rucsac perfect asortat îți poate transforma complet ținuta conferindu-i un plus de originalitate. Un rucsac cu linii simple și rafinate se dovedește a fi o alegere inspirată în multe dintre cazuri. Alege un ghiozdan confecționat dintr-un material ușor și de calitate, care să îți evidențieze ținuta, iar apoi lasă-te admirată!

● Potrivit pentru orice ocazie
În funcție de stilul și de preferințele tale – altfel spus, de hainele pe care le alegi – rucsacul de piele se dovedește a fi potrivit pentru orice ocazie. Indiferent de piesele vestimentare pe care le alegi, rucsacul este un prieten de nădejde!

Fie că e confecționat din piele, fie din alte materiale, rucsacul ocupă un loc favorabil în topul preferințelor multor femei datorită designului său chic și funcțional. În magazinele de profil există o mare varietate de culori și modele din care poți alege rucsacul tău preferat. Pentru a obține un design elegant și o notă de originalitate, optează pentru un rucsac simplu sau pentru unul mai sofisticat cu detalii fine și subtile!

One Comments

  • Reply

    Bratu Gabriela

    05/12/2018

    mi-am luat si eu acum vreo 2 luni un rucsac super dragut, rosu cu broderie, arata de-a dreptul extraordinar! eu mai repede prefer un rucsac decat o geanta, pe mine nu ma convingi sa port asa ceva

Leave a Reply