Adv. & Stuff

De ce sunt atât de populari papucii medicali?

By | 09.06.2016 | 1 Comment

Papucii medicali, denumiţi uneori şi saboţi medicali (deoarece au apărut mult mai multe modele în ultimii câţiva ani), au fost concepuţi iniţial pentru medici şi restul personalului din spitale şi clinici. De aici a şi primit această denumire, de papuci medicali, ei fiind realizaţi pentru oamenii care lucrează foarte mult în picioare şi care pun accent pe sănătate (poziţia corectă a coloanei şi a bazinului, presiunea de la nivelul gleznelor şi genunchilor etc.), însă ulterior au optat pentru ei mult mai multe persoane, din diferite domenii de activitate. Am aflat recent că unul dintre cele mai căutate grupuri de cuvinte pe google, apropo de această temă, este Papuci Medicali Dispotrading.

Astfel am aflat că papucii medicali nu sunt chiar aşa de scumpi pe cât credeam. De fapt, ca în orice domeniu, există mai multe tipuri de produse, pentru toate buzunarele. Există atât saboţi medicali la preţul de 27 de lei, cât şi saboţi medicali la peste 100 de lei. Desigur, şi alte câteva modele cu preţuri cuprinse între cele două menţionate. Ceea ce înseamnă că nu e o pagubă să avem grijă de sănătatea picioarelor, a bazinului şi a coloanei, atunci când avem genul de serviciu care presupune multe ore de stat în picioare.

În afară de personalul din sistemul medical, pentru aceşti papuci medicali optează şi persoanele care lucrează în saloane de cosmetică, industria alimentară, supermarket-uri, industria farmaceutică ş.a.m.d. De aceea am şi decis să scriu despre acest subiect, pentru că am început să văd tot mai multe persoane purtând aceşti papuci medicali.

La Dispotrading există astfel de papuci sau saboţi medicali din diferite materiale (piele, plastic, microfibră), de aceea probabil sunt cei mai căutaţi. Sau şi pentru faptul că au experienţă îndelungată, iar produsele pe care le comercializează au calitatea atestată de certificatele ISO 9001 şi certificatele CE.

papuci saboti medicali

Mă bucură faptul că noi, românii, am început să punem accent pe chestiile benefice pentru sănătatea noastră. Investim în produse, fie ele ieftine sau scumpe, care sunt menite să ne ofere anumite avantaje din punct de vedere al sănătăţii fizice şi nu numai. Poate sunt o idealistă, dar consider că suntem oarecum pe drumul cel bun.

One Comments

  • Reply

    Nicu

    13/06/2016

    Am şi eu o pereche de saboţi medicali de la o prietenă, asistentă medicală. Chiar sunt foarte comozi. i-am folosit anul trecut când am avut de terminat proiectul MOŞ CRĂCIUN origami. Nu m-au mai durut picioarele şi nici spatele, chiar dacă stăteam în picioare 7 ore.

Leave a Reply