De ce trebuie sa tinem cont cand alegem o firma de curatenie

firma de curatenie

In ultima vreme serviciile profesionale de curatenie sunt din ce in ce mai cautate, atat in cadrul companiilor, cat si in cazul persoanelor fizice foarte active care nu au suficient timp sau nu isi doresc sa faca singuri asta. Datorita cererii destul de masive, numarul firmelor care executa curatenia creste incepand de la o luna la cealalta, motiv pentru care gasirea celei mai potrivite este din ce in ce mai dificila. In continuare, cei de la Bucprest (firma de curatenie Sector 3) iti vor oferi cateva sfaturi care te vor ajuta sa departajezi si sa alegi cea mai potrivita firma de curatenie, potrivita pentru nevoile tale.

Primul lucru care ar trebui sa te determine sa alegi sau nu o firma de curatenie este experienta profesionala si portofoliul acesteia. Inainte de a alege trebuie sa mergi la sediul firmei de curatenie si sa fii atent daca totul este curat si ordonat si astfel iti vei da seama cat de profesionista sau neprofesionista este firma la care tocmai te gandeai sa apelezi. Daca firma are un sediu bine ingrijit si foarte curat inseamna ca astfel isi va trata si clientii. De asemenea, numarul clientilor si brandul firmei sunt doua criterii foarte importante care te vor face sa iti dai seama daca este firma potrivita. Totodata trebuie sa ai grija sa fie specializata pe nevoile tale. Firmele de curatenie presteaza servicii de la curatenie dupa constructor pana la curatenie scoli si gradinite.

In aceeasi masura, pretul este foarte important, asa ca, in functie de bugetul tau ar trebui sa te orientezi spre cea mai buna varianta. Pentru a atrage clientii, multe firme ofera tot felul de oferte la pret foarte mic, insa uneori acesta reflecta si serviciile indoielnice. De alta parte, exista si firme de curatenie care isi fac treaba pentru un pret relativ mic si care isi multumesc clientii. Oricum ar fi, cea mai potrivita varianta este abonamentul la o firma de curatenie, mai ales ca pretul scade odata cu frecventa solicitarilor. In plus, te poti bucura de curatenie mereu, in orice perioada a lunii sau a saptamanii, indiferent de cat de aglomerata este agenda ta.

Pachetul de servicii este de asemenea un criteriu important de care trebuie sa tii cont inainte sa alegi firma de curatenie. Firmele care ofera un pachet de servicii complete si care se pot plia dupa cerintele clientului sunt recomandabile pentru a fi angajate in procesul de curatenie. Tine cont si de faptul ca firma la care apelezi trebuie sa fie disponibila in functie de programul tau si de necesitatile tale. In cazul in care urmaresti sa angajezi o astfel de firma pentru spatii neamenajate sau parcari si parcuri, atunci poti solicita venirea lor chiar in timpul programului de lucru pentru a fi sigur ca supervizezi corespunzator activitatea de curatenie.

One comment on “De ce trebuie sa tinem cont cand alegem o firma de curatenie”

  1. De pret in primul rand as tine cont, mai ales as cauta sa vad daca nu cumva au oferte de genul la 5 curatenii una gratis sau ceva de genul asta. Si ce ar mai fi foarte important – sa fie recomandata de o persoana in care am incredere. In cazuri de genul acesta, dupa renovari sau lucrari ample, o firma de curatenie se salveaza de multa munca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>