Diverse

De trei ori blogger acreditat la Webstock

By | 26.09.2017 | 4 Comments

IMG_20151002_115413 webstockro 2015 ioanaradu

Este al treilea an consecutiv în care voi fi prezentă la Webstock în calitate de blogger acreditat. Al treilea an în care sunt nerăbdătoare să plec de acasă înainte să se lumineze de ziuă și să ajung în București pentru o zi întreagă plină de conferințe.

Voi avea parte de o mulțime de noi informații cu privire la noile trenduri în online, noile strategii, cele mai bune soluții pentru dezvoltare frumoasă și sănătoasă în mediul digital și multe alte detalii necesare în construirea unei identități în vastul mediu online, informații pe care atât eu cât și alți oameni prezenți acolo le vom împărtăși cu voi. Vom scrie, vom pregăti materiale video, vom face live-uri… însă cel mai important aspect de reținut este că, dacă vă permite timpul, veți putea urmări și voi tot ceea ce se întâmplă la Webstock, live, pe platforma evenimentului – www.webstock.ro

Dacă sunteți la serviciu sau dacă aveți alte programări, când vă permite timpul puteți urmări pe diferite rețele hashtag-ul #WebstockRO. Eu o să fiu prezentă la datorie, direct de la eveniment, pe Facebook, Twitter și Instagram. Însă vor fi colegi din mediul online care vor acoperi și alte rețele sociale.

Evenimentul va avea loc tot la JW Marriott București, o locație în care m-am simțit bine și la edițiile anterioare la care am participat.

Conferințele vor începe de la ora 9 dimineața și se vor termina la ora 18. Apoi urmează Gala Webstock Awards (unde sper să ia Mariciu ceva ceva 😀 ) și, desigur, Webstock Party. La ultimele două, din păcate, nu voi putea fi prezentă (însă mi-am promis că anul viitor nu le voi mai lăsa să-mi scape).

În privința conferințelor, pentru aceia dintre voi care vă pregătiți să stați geană pe transmisiunea live de pe site-ul Webstock.ro, programul complet îl găsiți aici. Practic dimineața este împărțită în două sesiuni cu pauză de o jumătate de oră între ele. Iar de la ora 14:30 încep sesiunile paralele, adică vor fi 3 săli separate în care vor avea loc câte 2 sesiuni diferite per sală. În total, a doua parte a zilei va avea 6 sesiuni clar stabilite:
Sala A:
14:30 – 16:00 – Influencer Marketing Session
16:30 – 18:00 – Blogging Session

Sala B:
14:30 – 16:00 – Instagram Session
16:30 – 18:00 – Best Practices Session

Sala C:
14:30 – 16:00 – New Digital Ideas Session
16:30 – 18:00 – Case Studies Session

Eu voi merge prima oară la sala B (Instagram Session), iar la ora 16:30 voi alege sala A (Blogging Session). De ceva vreme m-am concentrat mai mult asupra contului de Instagram și am investit în el suficient încât să-mi doresc să dezvolt acest proiect, drept pentru care nu concep ideea de a fi prezentă la altă sesiune în intervalul de timp în care se desfășoară aceasta. Iar apoi aleg Blogging Session pentru motivul firesc că acesta este un domeniu în care sunt prezentă de 9 ani (cu două mici pauze în tot acest timp), dar și pentru faptul că printre speakeri se numără și Zoso & Mariciu, doi dintre oamenii mei favoriți din online, pe care-i urmăresc de ani buni, chiar dacă nu atât de mult/des pe cât mi-aș fi dorit să reușesc să o fac.

Pentru mine Webstock a ajuns să fie un eveniment de suflet. Anul trecut trebuia să plec în Suedia fix înainte de event, dar am preferat să amân plecarea pentru a putea participa la conferințele pentru care primisem deja acreditarea. Anul acesta am făcut în așa fel încât să am treabă în România fix în perioada asta, astfel încât să nu ratez conferințele nici de data aceasta. De ce insist atât de mult să fiu prezentă la Webstock? Pe de o parte pentru că este cel mai important eveniment de Social Media din România, iar pe de altă parte pentru că aceasta este singura ocazie care aduce împreună cei mai buni bloggeri, vloggeri, influenceri, fotografi, oameni de PR, consultanți Social Media, jurnaliști, actori, antreprenori, cât și alți oameni care să ne inspire în tot ceea ce vrem să facem.

Pentru a fi cu ochii pe conferințele transmise live pe platforma www.webstock.ro nu e obligatoriu să lucrați în online sau să aveți planuri să lucrați în online, ci e suficient să vreți o schimbare, iar cel puțin un discurs sau o discuție din cadrul vreunei micro-conferințe cu siguranță vă va inspira să faceți niște schimbări, oricât de mici sau mari ar fi. Cu alte cuvinte, nu vă faceți planuri pentru vineri sau anulați-le pe cele pe care le aveți în timpul zilei. Webstock e un eveniment pe care veți vrea să-l urmăriți! 😀

Cheers!

4 Comments

 • Reply

  Caietul Cristinei

  26/09/2017

  Sorry, eu unde aud de Zoso mi se face parul maciuca si imi vine sa ies… Mi se pare ca omul nu stie ce e respectul si vorba buna.

  In alta ordine de idei, te felicit pentru ca esti perseverenta si participi din nou la eveniment. Astept cu interes articolul tau de dupa.

  • Reply

   Ioana Radu

   27/09/2017

   Îți mulțumesc, Cristina!
   Zoso e chiar un om mișto, iar sfaturile primite de la el au fost printre cele mai bune. Am avut inclusiv pingback de la el :D.

 • Reply

  Delia

  27/09/2017

  Ce ma bucur pentru tine. O sa urmaresc si eu live dar astept cu nerabdare sa scrii impresii 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   27/09/2017

   Multumesc, Delia! 😀

Leave a Reply