Adv. & Stuff

De unde cumpărăm kituri unghii false şi alte accesorii?

By | 10.05.2017 | 2 Comments

Am auzit recent o astfel de discuţie între două fete. Nu-mi place să trag cu urechea, nu mă interesează câtuşi de puţin ce discută alţi oameni, nici măcar atunci când subiectul are legătură cu mine. Însă fetele erau destul de gălăgioase, prin urmare am aflat cea mai nouă fiţă din rândul fetelor care se ocupă cu şi de unghii. Adică fete care se ocupă cu punere de unghii false ori construcţie din gel, iar apoi le stilizează în aşa fel încât să fie de invidiat. Nu sunt cârcotaşă, am avut şi eu unghii cu gel vreo 4 ani, pe vremea când multe fete nici nu încercaseră aşa ceva şi se uitau un pic dubios la mine. Între timp s-au convins că nu ne pică mâinile de la lampa UV şi au început să prindă curaj. Fapt care, sincer, mă bucură. Unghiile astea, false sau nu, au super avantajul de a putea fi stilizate în fel şi chip şi mai ales de a ţine săptămâni bune, în ciuda duşurilor fără număr, a apei sărate din mare, a vaselor pe care le spălăm zi de zi, a fiecărui colţişor din casă pe care-l frecăm cu peria sau cu bureţelul cu soluţie care în mod normal ar face oja să dispară instantaneu. Aşadar, da, când e vorba de kituri unghii cu gel chiar sunt pro. Şi am aflat de la fetele de care menţionam mai sus, pentru că vorbeau prea tare pentru a putea fi ignorate, faptul că se găsesc kituri pentru unghii false la preţuri accesibile la BuyMag.ro. Aşadar verificaţi şi pagina aceasta atunci când aveţi nevoie de consumabile ori de un kit unghii gel. Also, s-ar putea să vi se pară drăguţ şi materialul de aici.

kit unghii cu gel

Personal mi-am cumpărat un kit unghii cu gel ieftin, astfel încât să nu mai fiu nevoită să mă chinui să mă încadrez în programul fetei care se ocupa de ele înainte. Ulterior am ajuns la concluzia că ar fi trebuit să iau ceva un pic mai scump şi nişte pensule mai bune. Până să apuc să fac asta, am plecat din ţară şi am lăsat totul baltă. Sincer, sunt zile în care mi-e dor să nu mai am grija manichiurii (în prezent îmi fac unghiile cu ojă… care sare după două zile). Mi-e dor să am o manichiură impecabilă care să reziste surprinzător de mult. Aici nu există manichiuriste cu preţuri aşa de bune ca în România. Preţurile sunt mult mai mari în ceea ce priveşte toate produsele şi serviciile. Eu aş zice că fetele care sunt foarte bune pe pus şi stilizat unghii false şi unghii din gel, cât şi pe aplicat ojă semipermanentă, ar putea să încerce să facă asta şi în străinătate. În Anglia îmi amintesc că era greu de găsit o fată pricepută la chestia asta. Iar cele care nu ştiu de unde să înceapă… un curs şi achiziţionarea unui kit unghii cu gel ar fi cam primii paşi în acest domeniu. Da, cursul acela chiar contează 😉 .

2 Comments

  • Reply

    Caietul Cristinei

    11/05/2017

    Eu nu ma pricep deloc la unghii cu gel, nici macar nu stiu de ce ai nevoie pentru el. Abia astept sa se mai linisteasca a mea cumnata, cu cea mica, sa inceapa iar sa faca unghii cu gel, sa ma duc la ea sa mi le faca si mie pentru ca nu stiu ce au patit de mi se exfoliaza foarte tare unghiile naturale. Ma las pe mana ei ca stie ea ce face, dar o sa ii recomand acest magazin.

  • Pingback: De ce am nevoie de un kit de unghii false? – Momente de viață

Leave a Reply