Adv. & Stuff

De Valentine’s Day ne răsfăţăm şi singure (suplimentar) :D

By | 14.02.2017 | 2 Comments

Zilele trecute mai toată lumea a observat pe profilul meu de facebook faptul că Valentine’s Day, strict pentru mine, are o semnificaţie practică. Am spus că poate visez şi eu uneori la buchete mari de trandafiri roşii, la bomboane de ciocolată sau gogoşi glazurate în formă de inimioară, la chestii atât de „standard” încât… mă trezesc apoi şi-mi dau seama că nu e tocmai stilul meu. Eu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, i-am spus prietenului meu că vreau bilete la un meci de hockey, astfel că mâine mergem la meciul dintre Sodertalje SK şi MODO Hockey. Can’t wait to be there! Oficial primul meci de hockey la care voi merge 😀 . Însă dincolo de faptul că îmi place sportul în general şi că nu prea sunt eu genul „atenţiilor” siropoase, mi-ar sclipi ochii dacă aş primi un ondulator pentru gene de la Remington. Am găsit un astfel de super-produs când răsfoiam categoria cu produse pentru îngrijire personală de la Dwyn.ro.

First of all, am o pasiune aparte când vine vorba de produse pentru îngrijire. Fie că este vorba de gadget-uri sau de cosmetice, sunt maniacă şi-mi vine să cumpăr din toate. Să le miros, să le testez, să le cumpăr, să le folosesc cu drag până când apar altele mai frumoase şi mai performante. Dar ceva mai frumos şi mai performant decât un ondulator de gene de la Remington nu cred că există în ceea ce priveşte produsele pentru gene. Am scris în trecut despre problema mea cu genele, faptul că sunt foarte lungi, destul de negre şi destul de dese. Însă ceea ce îmi lipseşte (şi e un adevărat dezavantaj) este faptul că sunt drepte. Şi am încercat tot felul de metode, nu doar cleştişori de la diferite brand-uri, ci şi cleştişori cu baterie, pentru arcuire la cald. Ba chiar şi permanent de gene, o tehnică de înfrumuseţare disponibilă în clinicile specializate, menită să arcuiască genele timp de două luni (prostii… căci la mine vraja a ţinut doar două săptămâni).

După toate prin câte am trecut încercând să-mi transform genele într-o armă a seducţiei, să nu mai stea drepte de parcă aş dormi mai ceva ca Rapunzel, m-am gândit că ar trebui să-mi iau şi ondulatorul de gene de la Remington. L-am găsit la Dwyn Shop -> Îngrijire personală -> Accesorii cosmetică. Pe numele său original Eyelash Curler Remington EC300 Reveal, acest gadget pentru gene este conceput pentru persoanele ca mine, cu gene problematice, dar şi pentru doamnele şi domnişoarele care s-au săturat de cleştişorul metalic care nu prea dă cine ştie ce randament. Ah, da, şi vine la pachet şi cu penseta Reveal EC300 Remington cu LED.

remington-eyelash-curler-remington-ec300-reveal

Pentru mine ar fi cadoul ideal de Valentine’s Day, pe lângă prezenţa la meci. Un cadou pe care o să mi-l comand singură. Prietenul meu a făcut deja cinste cu bilete la meciul de hockey. Doar pentru că iubesc sportul nu înseamnă că sunt o urâţică neîngrijită :)). Asta e o preconcepţie.

Şi vreau să mai subliniez faptul că mi-am cumpărat an de an câte ceva, indiferent că a fost vorba de ziua mea, ziua îndrăgostiţilor, 1 martie, 8 martie, 30 iunie… orice dată vrei tu din calendar. Când vreau ceva, îmi cumpăr acel ceva. Excepţie făcând un Mustang din ’67. Pe ăla nu prea pot să mi-l cumpăr. Rămân la gadget-urile de la Dwyn Shop, căci pe astea mi le permit 😀 . Şi chiar recomand ca în locul prostiilor siropoase de Valentine’s Day să optaţi pentru nişte produse mai practice. Perna în formă de inimioară nu-şi are locul. În schimb, o placă profesională pentru păr, un uscător, un ondulator de păr sau chiar un ondulator de gene precum cel care m-a cucerit pe mine… astea sunt adevărate cadouri de V Day pentru reprezentantele sexului frumos ^_^.

2 Comments

 • Reply

  Cristina Dragomir

  15/02/2017

  eu n-am folosit niciodata clestisorul pentru ca mi se pare ca arata ciudat, ca un instrument de tortura mai mult. In schimb, aparatul asta mic promite mult si parca m-ar tenta si pe mine, mai ales ca am experiente placute cu alte produse Remington.

  • Reply

   Ioana Radu

   15/02/2017

   Si eu am experiente placute cu alte produse Remington. Este unul dintre brandurile mele preferate in ceea ce priveste gadget-urile dedicate noua, fetelor. 😀

Leave a Reply