Women's World

De ziua mea, Melkior lansează Ultrashine Lipgloss ♥

By | 10.02.2018 | 4 Comments

Ieri dimineață am primit un e-mail de la Melkior, unul dintre brand-urile mele preferate cu produse profesionale pentru machiaj. Eram anunțată că mi-a fost trimis un colet pentru a testa în premieră un nou produs pe care îl vor lansa de ziua mea, pe data de 13 februarie. Nu cred că pot să vă descriu bucuria din sufletul meu. Astăzi am primit deja coletul și am descoperit un produs care mă reprezintă în totalitate 😀 .

Ultrashine Lipgloss Sirena Melkior Professional foto1

Ultrashine Lipgloss Sirena Melkior Professional foto2

Prietenele mele știu că folosesc gloss de buze aproape în fiecare zi, inclusiv când am o zi liberă și stau mai toată ziua în casă. Îmi place să-mi știu buzele hidratate, dar glossy în același timp. Sunt zile în care ies din casă doar cu gloss pe buze, fără să folosesc niciun alt produs de machiaj. Ei bine, pe cât de mult iubesc gloss-urile de buze, pe atât de mult iubesc sclipiciul, paietele & everything that shines ^_^.

Date fiind informațiile de mai sus, nu e deloc de mirare că ULTRASHINE Lipgloss este un produs care mi se potrivește atât de bine și pe care mă voi asigura că îl am mereu în geantă. Acest nou produs de la Melkior Professional va fi lansat pe data de 13 februarie 2018 la ora 10 în toate magazinele Melkior din România. Uneori știu că au inclusiv lansare live pe pagina lor de Facebook.

Știu, știu, ați văzut pozele cu nuanța lila (numită Sirena) și v-ați gândit că nu e tocmai un lipgloss de zi cu zi, dar mai știu și că a judeca după aparențe este de multe ori greșit. Adevărul e că acest Ultrashine Lipgloss e salvarea noastră în multe circumstanțe.

1. Dacă aplicăm un strat subțire se formează o peliculă cu particule fine de sclipici care reflectă lumina. În zilele în care mă grăbesc, o cremă iluminatoare de față și gloss-ul acesta reprezintă mixul potrivit pentru a părea fresh.

2. Totodată, Ultrashine Lipgloss poate fi aplicat și peste diferite nuanțe de ruj, schimbând complet aspectul unui machiaj. Pleci de la birou direct la o întâlnire? Aplică peste rujul roz simpatic gloss-ul Ultrashine de la Melkior și o să ai exact schimbarea dorită (from classy to glossy).

3. Girls night out? Clasica rochie neagră + accesorii statement + Ultrashine Lipgloss = glam lady. Nu e nevoie să ne dăm prea tare peste cap pentru a arăta bine, ci e suficient să avem produsele potrivite.

Iată cum un gloss de buze poate fi un super-produs, de nădejde în diferite situații. Mă bucur foarte mult că Melkior va lansa acest produs chiar de ziua mea, pe 13 februarie. Totodată, mă bucur că e un gloss ce poate fi folosit în diferite momente ale zilei. Trăiască sclipiciul! 😀 I’m such a typical princess.

Prețul unui astfel de produs este de 50 de lei și există în două variante de culoare – Sirena (nuanță rece) și True (nuanță caldă). Le puteți vedea aici pe amândouă.

Lots of hugs, my ladies!

Ultrashine Lipgloss Sirena Melkior Professional foto3

4 Comments

 • Reply

  Dragomir Cristina

  10/02/2018

  Mie chiar imi plac gloss-urile sclipicioase, sa stii. Si nuanta e mult mai cuminte pe buze, fata de cum pare in reciepient. Adica, daca vedeam doar ambalajul, sigur nu imi luam, pentru ca pare prea colorat. Curierul ar fi trebuit sa aduca un pachet si pentru mine, ar i-o fi placut si lui gloss-ul de nu l-a adus nici azi.

  • Reply

   Ioana Radu

   16/02/2018

   Da, exact, și eu am crezut că nuanța va fi altfel pe buze când am văzut produsul, însă chiar arată foarte bine. Contează mult și cantitatea pe care o aplicăm :D.

 • Reply

  Mihaela

  11/02/2018

  La inceput credeam ca e mov si pe buze asa cum e ambalajul, dar m-am linistit.
  La multi ani frumosi Ioana, pentru ca meriti si ma bucur ca Melkior s-a gandit sa lanseze un produs special pentru tine, ca doar e ziua ta nu? 🙂

  • Reply

   Ioana Radu

   21/02/2018

   Mulțumesc mult, Mihaela! ^_^

Leave a Reply