Diverse

DECATHLON a deschis primul magazin din Târgovişte

By | 17.11.2019 | 1 Comment

Luna noiembrie a acestui an este un pas înainte pentru municipiul Târgoviște, mai multe brand-uri alegând să aibă unități de vânzare și aici. Unul dintre cele mai așteptate a fost fără niciun dubiu Decathlon. Pe de o parte pentru că mulți târgovișteni și oameni din localitățile limitrofe obișnuiau să meargă la magazinele Decathlon din Ploiești și București, iar acum produsele cu care ei s-au obișnuit sunt mai accesibile (nu se mai pierd bani și timp pe drum 😀 ). Pe de altă parte, brand-ul de origine franceză a fost așteptat cu nerăbdare în oraș și de aceia cu situații financiare mai reduse, care nu-și permiteau să plece des din oraș pentru lucrurile pe care și le doreau, având în vedere că Decathlon comercializează produse de calitate la prețuri accesibile.

Ceea ce apreciez în mod personal la brand-ul Decathlon e faptul că indiferent de cât de mică este suprafața unei unități de vânzare, cea de la Târgoviște fiind de 803mp, pune la dispoziția clienților și produse fabricate în România (cele în cauză apar la raft cu informația aceasta). Unele dintre cele mai cunoscute produse pe care Decathlon le realizează în România sunt bicicletele B’Twin.

DECATHLON a deschis primul magazin din Târgovişte

Am avut plăcerea să fiu invitată la conferința de presă cu ocazia deschiderii magazinului Decathlon din Târgoviște. La fața locului m-am întâlnit cu mulți colegi din presă, domeniu pe care l-am părăsit de câțiva ani, dar am avut plăcerea să cunosc și oameni ce stau la cârma brand-ului, precum Jean Francois Mace (CEO Decathlon România) și Gwenn Hervo (Manager Expansiune Decathlon), cât și angajații din această unitate de vânzare – cu toții având o atitudine fresh & dinamică, specifică sportivilor, ceea ce cumva se explică, pentru că fiecare dintre ei practică un sport, astfel că ne vor putea oferi asistența necesară la cumpărături atunci când nu vom ști ce să alegem.

Decathlon este cel mai important retailer european de articole sportive, iar primul său magazin din Târgovişte este situat pe Strada Locotenent Stancu Ion nr. 2E (adică în cadrul Cub Center, din zona pieței 1 Mai). Spaţiul comercial respectă formatul unic al tuturor unităţilor companiei – Regăsirea tuturor sporturilor sub acelaşi acoperiş. Magazinul deţine o suprafaţă de 803mp şi pune la dispoziţia cumpărătorilor 5.000 de articole şi echipamente destinate practicării a peste 50 de sporturi, precum fotbal, înot, volei, tenis de câmp, tenis de masă, arte marţiale, bodybuilding, cardio şi sporturi de iarnă.

În afară de spaţiile fizice, adică cel deschis de curând în Târgoviște cât și celelalte 26 de magazine Decathlon din România, cei care doresc să achiziționeze produsele lor au la dispoziție și magazinul online www.decathlon.ro, totul sub sloganul “Sport pentru toți – Totul pentru sport”.

Personal n-am apucat să fac cumpărături în locația fizică deschisă de curând la noi în Târgoviște. Cu ocazia conferinței de presă la care am fost invitată am preferat să mă bucur de oamenii cu care m-am întâlnit și de evenimentul dedicat lansării în sine. N-am putut sta până la final, iar acum în primele zile de la deschidere voi aștepta să se mai liniștească lucrurile, fiind mare zarvă în oraș 😀 pentru că mulți așteptau deschiderea acestui magazin. În viitorul apropiat însă le voi trece din nou pragul, dar nu ca om din partea agenției, ci în calitate de client.

Cheers!

One Comments

  • Reply

    Valeria Chertes

    17/11/2019

    Foarte frumos,se găsesc lucruri frumoase la ei.

Leave a Reply