Adv. & Stuff

Delicioşenii la tine acasă via FoodPanda

By | 14.01.2015 | 0 Comment

În prima zi a acestui an stăteam de vorbă cu cineva şi-mi aduceam aminte, cu voce tare, că fix cu doi ani în urmă îmi comandam pizza. Adică imediat după revelion, când fiecare se trezeşte acasă la el, eu eram în apartamentul aproape gol în care mă mutasem de curând. Îmi amintesc că nici adresa nu o ştiam prea bine, i-am zis tipei de la telefon să stea să caut o factură prin casă în momentul în care mi-a cerut adresa de livrare. Shame on me, I know, dar la cât de des m-am mutat în ultimii 3 ani… nu e de mirare că îmi ia ceva mai mult timp să ţin minte adresa.

Apropo de comandat mâncare acasă, lucru pe care îl fac destul de frecvent căci încă nu mi-am dat seama care e secretul de a nu mai fi un dezastru în bucătărie, sunt câteva oraşe din ţară destul de norocoase la capitolul “food delivery”. Bucureşti (evident), Arad, Braşov, Buzău, Cluj-Napoca, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu şi Timişoara. Ce-i cu toate astea şi de ce le-am înşirat? Pentru că norocoşii care stau în oraşele astea beneficiază de serviciul FoodPanda, cu ajutorul căruia pot comanda mâncare la domiciliu într-un stil foarte util şi bine organizat. Cu alte cuvinte, să vă explic, cei care vor să comande mâncare la domiciliu intră pe acest site şi selectează oraşul, apoi scriu strada pe care locuiesc şi – Evrika! – pe pagină apare o listă bogată cu restaurante, pub-uri şi fast food-uri din zona respectivă.

Pentru fiecare local în parte sunt afişate mai multe date, de exemplu dacă intraţi mai de dimineaţă, aşa cum fac eu de obicei, veţi vedea că scrie “opens in 1h22m” sau “opens in 30m”, asta în funcţie de programul fiecărui restaurant, evident. Mai sunt listate şi date despre comandă, de exemplu suma minimă de care puteţi comanda (la unele restaurante 25 de lei, la altele 50, 70 şi chiar şi 100), timpul în care se face livrarea şi, desigur, meniul. O grămadă de delicioşenii pe toate gusturile 😉

foodpanda

Leave a Reply