Women's World

Despicatul firului de Black Friday

By | 23.11.2020 | 0 Comment

Mă neliniștește să văd că Black Friday încă funcționează, deși de ceva vreme pentru multe afaceri, nu doar din România, tactica este de a aplica reduceri mai mici decât în restul anului sau de a crește prețul de bază. Este haos la firmele de curierat și încă se livrează comezi procesate vinerea trecută, când s-a dat startul reducerilor pe mai multe site-uri. Unele, ce-i drept, sunt reale. Adică e chiar idel să știm ce cumpărăm în perioada aceasta a anului, să fie ceva al cărui preț îl cunoaștem anterior lunii noiembrie și totodată ceva ce știm că ne dorim, să nu cumpărăm impulsiv, sub presiunea prețurilor temporare notate cu roșu și a stocurilor limitate.

Ce-mi cumpăr eu an de an în luna noiembrie / în perioada dedicată reducerilor / în perioada black friday sau black month ? Lucruri extrem de utile (în urmă cu 2 ani mi-am cumpărat o lopată super frumoasă de dat zăpada, pe care o am mereu în portbagaj; iar anul acesta mi-am luat TV) și produse de make-up & îngrijire.

Mai cred că black friday este și despre achiziționarea inteligentă a cadourilor de Crăciun. Repet, mă refer la reducerile pe bune, nu la practicile neprofesionale. Iar ca bun exemplu de reduceri pe bune este magazinul Notino, unul din magazinele mele de suflet, despre care am mai adus vorba și cu alte ocazii și am arătat din când în când produse pe care mi le-am luat de acolo. Și o să vă arăt chiar și azi câteva (a se vedea pozele atașate).

Cam de pe la începutul lunii noiembrie cei de la Notino au avut săptămânal o campanie nouă de reduceri. Săptămâna aceasta, 23-29 noiembrie 2020, este din punctul meu de vedere cea mai bună, cu un cod de reducere de 25% la brand-urile selectate. Mai exact, dacă folosim codul black25 în coșul de cumpărături, toate produsele care sunt de la anumite brand-uri vor fi reduse. Cerave, Maybelline, Olaplex, Catrice, Neutrogena – acestea sunt doar câteva dintre ele 😉 . Personal am o pasiune pentru Maybelline, brand ale căror produse le consider a avea un raport calitate-preț foarte bun. Câteva dintre produsele pe care le iubesc de la Maybelline sunt:

• corector lichid Instant Anti Age Eraser
• pudră compactă FitMe
• paletă mică de farduri 24Karat Nudes
• mascara The Falsies Lash Lift

Și le puteți vedea pe toate mai jos, unele dintre ele destul de folosite:

produse Maybelline

În ceea ce privește faptul că la Notino reducerile sunt pe bune de Black Friday, sfatul meu este să luați în considerare achiziționarea unora dintre cadourile de Crăciun pentru persoanele pe care plănuiați să le surprindeți cu ceva drăguț. Sau chiar direct pentru voi. Eu anul trecut mi-am comandat de black friday un blush MAC și un iluminator Bonnie-Lou Manizer, iar când a sosit coletul am avut grijă să le împachetez repede în hârtie colorată și în decembrie le-am scos din ascunzătoare și mi le-am pus sub brad. Astea au fost adevăratele cadouri de Crăciun pe care mi le-am dorit și mă bucur că le-am primit. De la mine, dar ce mai contează, e doar o tehnicalitate :)).

Dacă vreți un pic de inspirație în ceea ce privește alte idei de cadouri pentru femei, vă las în poza de mai jos câteva super produse pe care le iubesc! E vorba de parfumul Gucci Guilty, pe care mi l-am luat (tot singură) de curând, placa de păr Remington Keratin Therapy, mascara YSL și rujurile cremoase și pigmentate de la L’Oréal Paris (nuanța favorită este No Cliché, un nude super frumos). I love them all! ♥

idei de cadouri - Gucci Guilty Remington YSL L'Oreal Paris

Pentru anul acesta… încă mă gândesc ce să-mi pun sub bradul de Crăciun.

To be continued!

Cheers!

Leave a Reply