Adv. & Stuff

Discuţie sensibilă despre cheltuielile cu maşina

By | 26.02.2017 | 1 Comment

De cele mai multe ori, discuţiile despre autoturisme duc inevitabil către cheltuielile de întreţinere şi nu numai. Azi nişte ştergătoare noi, mâine plăcuţele de frână, peste două luni schimbatul uleiului, apoi o oglindă care ţi-a fost furată, un set de anvelope de iarnă sau un set de anvelope de vară noi… Deşi materialul acesta face parte din categoria subiectelor sensibile, că doar e vorba de bani, hai să recunoaştem că ne bucurăm când aflăm că reparaţiile nu sunt din cele costisitoare. E ca o piatră care simţi că ţi se ridică de bunăvoie de pe inimă. Primul pas, de obicei, e să cauţi singur piesele de care ai nevoie, să te asiguri că ai habar de preţuri măcar. Astfel intri pe Google şi tastezi hotărât „baterii auto ieftine” sau „acumulatori auto”. Pe acest segment am văzut că majoritatea rezultatelor duc către AutoHut.ro. Cele mai bune baterii auto par să fie acolo.

Am aruncat şi eu un ochi, doar nu era să le arunc numele aşa într-un material şi să n-am habar de una-alta. Primul lucru la care m-am uitat în legătură cu bateriile auto a fost preţul. Desigur :D. M-am uitat la cel mai mic (153 de lei), iar apoi m-am uitat la cel mai mare (waaaay too pricey – 1364 de lei). Acu’, fie vorba între noi, dacă ai maşină de fiţe e normal ca preţurile pieselor, chiar şi la d’astea aparent necostisitoare precum bateria auto, să fie pe măsură.

Totuşi, cred că partea cea mai aiurea e să moară bateria la maşină când eşti plecat de acasă. Fie la rude sau la prieteni, fie… mai rău, în vacanţă. Dar, lasă, noi să fim sănătoşi. Nu-i aşa?

Tot pe site-ul celor de la AutoHut, în afară de preţurile de la acumulatori auto, am verificat şi alte chestii. Am aflat cu ocazia aceasta că au transport gratuit la orice comandă cu valoarea peste 99 de lei weekend-ul acesta. Hurry up, că acum se-ncheie şi ziua de duminică! Asta,desigur, în cazul în care ai nevoie de ceva pentru maşină. Dacă nu, să-ţi surâdă norocul cu nişte oferte mişto când o să dai de vreo belea! Deşi… eu îţi urez să n-ai parte de probleme! 😉

red car auto

One Comments

  • Reply

    Cristina Dragomir

    27/02/2017

    asta despre cheltuielile cu intretinerea masinii nu e o discutie sensibila. E de-a dreptul dureroasa. cand aud ca trebuie schimbata nu stiu ce piesa, cumparata baterie noua, facuta revizie sau facut asigurare si rovinieta, mi se ridica parul in cap de stres.

Leave a Reply