Diverse

Divertiland Water Park, locul în care vara chiar devine de neuitat

By | 06.06.2017 | 3 Comments

Am ajuns acasă după o zi plină, azi fiind ziua naţională a Suediei, zi liberă şi (spre norocul nostru) plină de soare. Fac duş, mănânc şi mă aşez confortabil în pat, cu laptopul în braţe. Mă aştepta cuminte un e-mail cu o invitaţie pe care, cu toată sinceritatea, mi-e ciudă că nu o pot onora. Am prieteni care au profitat de deschiderea sezonului estival încă din prima zi, bălăcindu-se şi distrându-se la Divertiland Water Park. Cel mai probabil fotografiile unora dintre ei ţi-au apărut şi ţie în feed. Lumea e mică (uneori) şi ştiu că avem mulţi prieteni comuni pe facebook.

Divertiland Water Park La Plaja

S-a dat startul unui nou sezon de distracţie la Divertiland Water Park, cel mai mare parc acvatic de distracții în aer liber din București, aflat la ieşirea din cartierul Militari. Amplasat pe Str. Divertismentului nr. 1, Divertiland Water Park este primul concept de parc de distracții dezvoltat după cele mai înalte standarde internaționale din industria divertismentului de către dezvoltatorul nr 1 mondial White Water West. Există pentru noi încă din 2012, iar în următorii ani, prin investiții continue în facilități de distracție în aer liber, precum și acoperite, Divertiland va deveni cea mai importantă destinație de entertainment pentru Europa de Sud-Est.

În e-mail-ul în care aveam invitaţia pentru a merge la Divertiland Water Park în acest weekend (cea pe care nu o pot onora din cauză că încă sunt în Suedia şi mă întorc abia peste o lună) mai aveam şi următoarele informaţii, pe care le împărtăşesc cu tine pentru că mi se par utile:

Vino alături de cei dragi şi veţi trăi o super experienţă!

Los Petitos este zona dedicată copiilor, cu tobogane și piscine făcute special pentru vârstele și înălțimile lor
La Insula, în centrul parcului, aduce încă două atracții: nesfârşitul Lazy River – unic în România – și Splash Attack – cunoscută şi drept Fortăreaţa Ploii
Los Turbos este zona de maximă adrenalină, zona toboganelor înalte, atracția noastra „de bază”
Arena del Sol aduce nisipul auriu mai aproape de Bucureşti
La Plaja reprezintă zona în care se află piscina cu valuri – o copie fidelă a mișcării organice a oceanului
Super Paradise este cea mai nouă zonă, care pune la dispoziţie o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii şi două restaurante.

Divertiland Water Park Super Paradise

La Divertiland se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât şi cu autobuzul 236, microbuzele gratuite puse la dispoziţie de parc, precum şi cu trenul care opreşte chiar în staţia Divertiland. Mai multe detalii aici.
Noutăţi pe Facebook sau pe www.divertiland.ro 😀

Îţi spun sincer că, deşi ratez invitaţia pe care am primit-o via e-mail, abia aştept să merg acolo când ajung în România. Happy happy joy joy! ♥

3 Comments

 • Reply

  Amy

  08/06/2017

  Am auzit de Divertiland dar n-am fost niciodata. Pentru Therme in schimb am facut multe drumuri din orasul meu pana-n Buc doar pentru relaxare de-o zi. 😀

  • Reply

   Ioana Radu

   08/06/2017

   Nici eu n-am ajuns (încă) acolo. Therme mi se pare o destinaţie potrivită în alte anotimpuri, în schimb Divertiland Water Park pare să fie perfect pentru sezonul estival. Abia aştept să ajung în ţară şi să merg acolo 😀 .

 • Reply

  Caietul Cristinei

  09/06/2017

  eu nu prea sunt fan plaja, apa si chestii de genul, dar sotului meu sigur i-ar placea la Divertiland. El oricum e ca un copil urias, deci ar fi in mijlocul agitatiei tot timpul.

Leave a Reply